RASKRINKANI STANIJA I DAVID: Svi su videli šta su RADILI, a onda je Ana Korać napravila HAOS zbog toga! (VIDEO)
Stanija Dobrojević i David Dragojević, Foto: Printscreen

zadruga 2

RASKRINKANI STANIJA I DAVID: Svi su videli šta su RADILI, a onda je Ana Korać napravila HAOS zbog toga! (VIDEO)

Svi su primetili, a oni i dalje demantuju!

Objavljeno:

Sinoć su itanja gledalaca unela pravu pometnju među zadrugarima. Prvo pitanje bilo je za Staniju Dobrojević, vezano za Davida Dragojevića.

- Je l' stvarno misliš da možeš osvojiti Davida, jer si sinoć flertovala sa njim - glasilo je pitanje za starletu, a one je odmah krenula sa pravdanjem.

foto: Printscreen

- Došlo je nekoliko trenutaka, kada je on igrao i prošao pored mene, ako je to flertovanje, onda dobro - prokomentarisala je Stanija.

Međutim, i pojedini stanari Bele kuće takođe su primetili da Stanija i David flertovali, te su sa oduševljenjem prokomentarisali ovu sitaciju.

foto: Printscreen

- Ja sam primetila da postoje simpatije Stanije i Davida. I te kako se Stanija dopada Davidu, i on njoj. Videla sam da su njeni pogledi bili uprti u njega. Prilazio joj je, dodirivao je po struku. On se opusti kada popije. Biće on obazriv, jer je jednom pogrešio - rekla je Miljana Kulić.

- Vladimir ne bi džabe poslao poruku da nije video njeno ponašanje. Napolju se sve vidi. Staniji se sviđa David, to zasigurno. To nisu sigurno čista posla - prokomentarisala je Zorica Marković.

Potom je Dragojević odmah ustao kako da bi izbegao sumnje svoje devojke Ane Korać.

foto: Printscreen

- Ne, nisam flertovao. Osećam se ružno i žao mi je što se Ana oseća neprijatno zbog mene, ali za mene postoji samo Ana. Tako nešto je ispalo sinoć. Ja samo Anu volim i samo nju vidim - rekao je David.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.