STANIJA RASKRINKALA LJUBU: Ti si monstrum majka, ti ne voliš Aleksandru! (VIDEO)
Svako im aneke fleke, Foto: printscreen

da li je ovo fer?

STANIJA RASKRINKALA LJUBU: Ti si monstrum majka, ti ne voliš Aleksandru! (VIDEO)

Otkrila je informacije iz spoljnog sveta.

Objavljeno: 09:57h

Ljuba Pantović je sinoć u toku emisije napala Staniju Dobrojević zbog toga što je branila svog dečka Vladimira Tomovića kada je on udario Aleksandru Subotić. Nakon ovih prozivki, Dobrojevića je otkrila šta je Ljuba radila pre "Zadruge".

U spoljnom svetu, pre ulaska Ljube, ona je kao majka Aleksandre Subotić, koja jeste bila udarena od strane Vladimira, kontaktirala Vladimira preko jedne osobe i rekla da to treba da se zaboravi i treba u rijalitiju da budu dobri - otkrila je Stanija nakon čega je Ljuba počela da viče kako se ne bi čulo šta će starleta još da otkrije o njoj. – Pozdrav za Vladimira. Ovo mi je on rekao. Tako ti mnogo voliš svoju ćerku - rekla je Stanija. – Jedini ko je ovde ispravan je onaj tamo čovek Karađorđe - navela je starleta i prozvala Ljubu da je monstrum majka. Stanija je prozvala Ljubu i zbog toga što je u rijalitiju dobra sa svima onima koji nisu bili u dobrim odnosima sa Aleksandrom. – Uvlačiš se u dupe novoj Davidoj devojci - rekla je Stanija Ljubi za Anu Korać, koja je Aleksandri "otela" Davida.

BONUS VIDEO:

MILJANA POSLE NERVNOG SLOMA PRAVI ZOLI PAKAO OD ŽIVOTA! Ponižena zaplakala, pa mu napisala pismo: Ono što mu je poručila će ga UNAKAZITI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.