PONIZIO STARLETU! Marko: Staniju bih izje*ao i šutnuo! (VIDEO)
Izneverovala šta ovaj priča: Stanija, Foto: printscreen

da li je ovo fuj?

PONIZIO STARLETU! Marko: Staniju bih izje*ao i šutnuo! (VIDEO)

Nove teške reči.

Objavljeno: 07:33h

Strasti između Stanije Dobrojević i Marka Miljkovića se ne smiruju i sinoć u toku emisije posvećene pitanjima gledalaca oni su imali žestoku raspravu. Naime, Marka su u jednom pitanju gledaoci podsetili da je na početku "Zadruge" govorio da mu se sviđa Stanija.

Što se tiče Stanije, fizički izgled, i te kako je privlačna devojka i simpatična, mogao bih da je izje*em i šutnem. Što se tiče mentalno, mentalno mi je ono dno dna. Eto to je moje mišljenje i nema tu šta dalje da se priča. Što se tiče Stanije Dobrojević, izje*ao bih je i šutnuo bih je da nisam sa nekim u vezi – rekao je Marko.

foto: printscreen

Stanija je bila zaprepašćena kako je Miljković pokušao da je ponizi. – Ja sam stvarno mislila da se stavila tačka na ovaj konflikt, ali ja vidim ovo se nastavlja i okej. Dečko me ovde najgnusnije ponižava svojim nekim izjavama. Da, po ulasku ovde rekao je da mu se dopadam. Meni se on nikada nije dopadao i nikada ne bih bila sa njim. Jednostavno, dečko mi lepo izgleda. Dopalo mi se spolja kako on vodi tu njihovu vezu, ali meni lično je on antipatičan i ne dopada mi se – rekla je Stanija. – Kako stvari dalje idu i ovo što je on izjavljuje, ne da mi je odbojan već počinje da bude odvratan. On bi mene da izje*e i šutne? On nije rekao „bih“, on je rekao „ja bih to uradio“, kao siguran je u to da nije u vezi sa Lunom. Marko Miško Piško ne zanosi se, u sto svetlosnih godina, budi svestan toga, ne dopadaš mi se, antipatičan si mi, odbojan si mi, a sa ovim izjavama i tvojim daljim ponašanjem odvratan si mi. To je to. Sram te bilo! Fuj! - dodala je Stanija. Pogledajte snimak ove rasprave!

BONUS VIDEO:

MILJANA POSLE NERVNOG SLOMA PRAVI ZOLI PAKAO OD ŽIVOTA! Ponižena zaplakala, pa mu napisala pismo: Ono što mu je poručila će ga UNAKAZITI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.