DIVLJAŠTVO U PAROVIMA: Marinković BRUTALNO PRETUČEN! Baki B3 mu slomio REBRO i ZUBE! PRETI MU DO PET GODINA ZATVORA
Baki B3 je izazvao tuču, Foto: printscreen

BAHATO PONAŠANJE!

DIVLJAŠTVO U PAROVIMA: Marinković BRUTALNO PRETUČEN! Baki B3 mu slomio REBRO i ZUBE! PRETI MU DO PET GODINA ZATVORA

Pre fizičkog obračuna njih dvojica su imala kraću raspravu

Objavljeno:

Baki B3 brutalno je prebio Ivana Marinkovića u rijalitiju "Parovi" i naneo mu teže povrede.

Marinković ima polomljeno rebro, nekoliko izbijenih zuba i hematom na glavi.

Incident se dogodio u utorak kasno po podne, a pre fizičkog obračuna njih dvojica su imala kraću raspravu koja je počela zbog Alena Azarića.

Ivan i Baki B3
Ivan i Baki B3 foto: PRINTSCREEN/HAPPY

Samozvani doktor se posvađao s Marinkovićem, a Baki se umešao da odbrani svog prijatelja. Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se samo momenat kako Ivan i njegova devojka Jelena Ilić verbalno provociraju densera i na pogrdan način pominju njegovu porodicu.

Tuča u Parovima
Tuča u Parovima foto: PRINTSCREEN/HAPPY

U jednom trenutku Ilićeva je udarila Đoganija, a prema tvrdnjama gledalaca, Marinković mu je tada opsovao mrtvu decu, što se nije čulo na video-snimku. Bakija je to toliko razbesnelo da se zaleteo prema Ivanu i svom snagom ga udario glavom u lice. Od siline udarca, on je odleteo nekoliko metara, a reper je nastavio da ide prema njemu i viče.

- Šta je bilo, što plačeš?! Ajde sad ako smeš, ajde - urlao je Bakija na Ivana, koji je zapomago od bola.

Sukob u Parovima
Sukob u Parovima foto: PRINTSCREEN/HAPPY

Fizički obračun prekinuli su članovi obezbeđenja. Reper je odveden u izolaciju, gde je proveo veći deo dana, a Marinković je hitno prebačen u Urgentni centar, u kom mu je urađena kompletna dijagnostika. Dežurni lekari su ustanovili da bivši suprug Goce Tržan ima nekoliko izbijenih zuba, hematom na glavi i polomljeno rebro.

Tucaaaaaa

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Po službenoj dužnosti, oni su odmah obavestili policiju, koja je došla u bolnicu i uzela izjavu od Ivana, dok je Đogani naknadno saslušan. Policajci će kompletan materijal proslediti tužilaštvu, koje će odlučiti o pokretanju postupka protiv Bakija. Za krivično delo nanošenja teških povreda, prema Krivičnom zakonu, predviđena je kazna zatvora u trajanju od šest meseci do pet godina. Uzimajući u obzir da Bakiju nije prvi put da učestvuje u tučama, a takođe je i odslužio višegodišnju zatvorsku kaznu, verovatno je da će sud u ovom slučaju prema njemu biti znatno stroži.

Produkcija rijalitija "Parovi" juče se nije oglasila povodom ovog incidenta.

Bakijev kum Boban poručuje: Alen Azarić je kriv za tuču

Bakijev kum Boban Radosavljević, poznatiji kao Boban Rođen Loš, smatra da ovaj incident nije smeo da se dogodi, ali da je svađu inicirao Alen Azarić. - Ne mogu da kažem da je Baki sklon ovakvim ispadima, naprotiv. On je normalan čovek, sklanja se, čuva se od ovoga.

Jedino što on nikako ne može da podnese i što ga skroz poremeti jeste kada mu neko psuje decu. To se dogodilo i evo kakav je epilog. Ovde je evidentno da su ga drugi naveli na ovo, Alen Azarić ga je uvukao u svađu s Ivanom, a to nije smeo da dopusti. Poručujem Bakiju da nasilje nije način na koji se rešavaju stvari, mora da beži od ljudi koji ga provociraju i navode na to - rekao je reperov kum za Kurir.

Bakijev kum, Boban
Bakijev kum, Boban foto: Kurir/Privatna arhiva

Sestra Ivana Marinkovića Teodora nije odgovarala na naše pozive.

Bonus video

KARAĐORĐE POSLAO PORUKU DAVIDOVOJ MAJCI! ZAHTEVA DA MU VRATI ĆERKU I UNUKU: Aleksandri Subotić neće biti dobro kad bude čula! Ove reči rođenog oca ĆE JE SLOMITI! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.