KRAJ VELIKE LJUBAVI: Matora i Sanja se posvađale kao nikad! SUZE, JECANJE I VELIKA DRAMA! (VIDEO)
Rasprava Sanje i Matore, Foto: Printscreen Youtube

NIKAD NIJE BILO DRAMATIČNIJE

KRAJ VELIKE LJUBAVI: Matora i Sanja se posvađale kao nikad! SUZE, JECANJE I VELIKA DRAMA! (VIDEO)

Sanja je priznala Jovani da je pogađaju komentari drugih na račun njihove veze

Objavljeno:

Sinoć je bila žurka u Beloj kući na kojoj je zadrugarima muziku puštao di-džej Đuka i koji se potrudio da im napravi što bolju atomosferu. Ali neki zadrugari nisu mogli da se opuste pa su uspeli da se posvađaju.

Ovaj put su se raspravljale Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković. Sanji se nije svidelo ponašanje njene devojke tokom provoda, zbog čega je odlučila da joj očita lekciju.

foto: Printscreen Youtube

Sanja je primetila da se Matora previše opustila tokom žurke, pa je odmah počela da je kritikuje. Otišle su do kuće, gde je Sanja počela da plače zbog Matore u garderoberu.

Tom prilikom Sanja je otvorila Jovani dušu i rekla kako je zapravo pogađaju komentari drugih stanara na račun njihove veze. Matora je Sanji rekla da je od Drveta mudrosti tražila igračku i čokoladice jer je htela da je iznenadi za Dan zaljubljenih.

foto: Printscreen / Youtube, Zadruga

- Loše se osećam i kada se loše osećam, ja ću da plačem. Pusti me da se isplačem. Bilo bi možda bolje da se nismo prijavili kao par. Mene ovo pogađa. Ja imam pravo da plačem! Jovana, mene ovo pogađa - pričala je Sanja kroz suze.

- Nisam toliki retard! Neću da se kidaš zbog toga. Ti i ja smo u svemu uspele i sada ćemo. Da boli, boli i mene. Nema razloga da plačeš, sve živo smo izdržale ovde. Imaju pravo da rade šta hoće. Niko nam nije pomogao napolju, same smo sve - tešila je Matora Sanju.

foto: Printscreen / Youtube, Zadruga

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

Bonus video

MILJANA I MARIJA SE VRATILE U ZADRUGU! Kulićka odmah skočila na verenika!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.