DAVID JE STALNO PIJAN, ZATO JE SA ANOM, ALI MENE VOLI: Aleksandra oprašta PREVARU, a evo da li će ući u Zadrugu!
Aleksandra Subotić i dalje veruje da je David voli, Foto: Pritnscreen

otkriva

DAVID JE STALNO PIJAN, ZATO JE SA ANOM, ALI MENE VOLI: Aleksandra oprašta PREVARU, a evo da li će ući u Zadrugu!

David je po njenom izlasku započeo vezu sa Anom Korać, ali Subotićka je i dalje ubeđnena da on nju i dalje voli

Objavljeno: 09:46h

Aleksandra Subotić diskvalifikovana je iz "Zadruge", nakon što je udarila Minu Vrbašku, dok je njen verenik David Dragojević nastavio takmičenje u rijalitiju.

foto: Printscreen

David je po njenom izlasku započeo vezu sa Anom Korać, ali Subotićka je i dalje ubeđnena da on nju i dalje voli, dok je sa Koraćevom samo kad je pijan.

- Da se sa Davidom vidim i popričam samo dva minuta, sve bi bilo kao ranije. Ipak smo proveli zajedno dve godine, znamo kako dišemo. Čekam da se završi ovaj cirkus i da se vratimo u normalu. Znam da će tako biti. - rekla je Sandra u intervjuu za Informer.

Ali, on se zaljubio u Anu?

foto: Printscreen

- David je pijan 24 sata. Za tri dana popije dve litre rakije. Zato je sa njom. Dok je bio srećan sa mnom, nije mu bila potrebna ni kap alkohola.

On možda jeste zbunjen, ali često sa Anom ima se*s?

- On nije zaljubljen u nju! Samo pijan može da ima se*s sa njom, ali mislim da time zavarava samog sebe. On tim postupcima sebe ubeđuje da je zaljubljem, a zapravo nije. Mislim da se plaši osude naroda, pa pokušava da opravda svoje postupke. Ja sam prijavljena kod njega na adresi, ja sam njegova vanbračna supruga i imam pravo kao da sam mu zakonita žena. Verio me je ispred kuće, na ulaznim vratima. Ja nosim pravi verenički prsten, a ne rijaliti prsten. Kad izađe iz rijalitija i suoči se sa svim, postaće mu jasne neke stvari - rekla je Subotićeva i dodala:

foto: Printscreen

- Govore mu najgore o meni, manipulišu njime. Ubedili su ga da imam novog dečka. Nema šanse da njihova veza uspe. To će da pukne za mesec, dva. Ona je ušla u rijaliti da reklamira svoj zanat. Karakterno sebe prikazuje kao ku*vu, kao devojku koja se kači za zauzete i oženjene muškarce, rasturi njihove veze i brakove, iskoristi ih i šutne.

Planiraš li da se vratiš u rijaliti?

- Nema šanse! Ja ću vezu da spašavam u spoljnom svetu, a ne tamo, iako znam da bi svi voleli to da gledaju pred kamerama. Onda kada sam upala u "Zadrugu" to sam uradila kako bi Davidu skrenula pažnju na ono što mu spremaju ološi. Kada bi me video samo na pet minuta, sve bi se promenilo. On ne može da podnese da sam tužna, znam da me voli i da se sretnemo to bi bio kraj njegove priče sa Anom. Čekaću ga koliko god bude trebalo jer verujem u našu ljubav i budućnost.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.