OGLASIO SE VLADIMIR TOMOVIĆ: Otkriva šta zamera Staniji i sprema joj poklon za Dan zaljubljenih da umreš od smeha!
Vladimir je veoma ljubomoran, Foto: Printscreen

ORIGINALNO

OGLASIO SE VLADIMIR TOMOVIĆ: Otkriva šta zamera Staniji i sprema joj poklon za Dan zaljubljenih da umreš od smeha!

Dobrojevićeva provodi najveći deo vremena u društvu Baneta Čolaka, a u Beloj kući se spekuliše i da se sviđa Pavlu Jovanoviću

Objavljeno:

Tokom prethodne večeri Višnja Petrović je prenela Staniji Dobrojević poruku od njenog dečka Vladimira Tomovića da joj je zamerio zbog toga što je previše bliska sa muškim delom ukućana.

Staniju je poruka veoma uznemirila, pa je od tada pokazazivala svoju uzrujanost i nervozu zbog reči koje joj je Petrovićeva prenela. Kako je poznato, Dobrojevićeva provodi najveći deo vremena u društvu Baneta Čolaka, a u Beloj kući se spekuliše i da se sviđa Pavlu Jovanoviću.

foto: Printscreen

Evo šta je Vladimir Tomović rekao nakon toga.

- Gledao sam sinoć Zadrugu. Čuo sam šta je rekla. Naravno da ne mogu biti ljubomoran na momke u Zadruzi. To su takvi imbecili da mi nijedan od njih ne može parirati ni u čemu. Kakav crni Bane, on njoj tamo kao kerče služi da je hrani i to je to. Kupiću joj zvonce za Dan zaljubljenih da se ne muči da ga zove već samo da pozvoni za obrok i to je to - rekao je Tomović, i dodao za Jovanovića:

- Šta da kažem o Pavlu? Taj mučenik je ušao u rijaliti tako što je objavio slike kao ljubavnik Dragane Mitar. Koliki jadnik moraš da budeš da bi to uradio. To nije muškarac o je pekinezer i moralni otpad u rangu Davida Dragojevića - rekao je Vladimir.

foto: Printscreen Youtube

Tomović je istakao da ne želi da priča o onome što je poručio Višnji da prenese Staniji, ali je objasnio da ništa ne zamera svojoj devojci i dodao da sa onima koji su pričali loše o njoj ne bi komunicirao.

- Neću ništa reći o tome šta sam preko Višnje poručio. Nisam joj zamerio ništa. Ja da sam u rijalitiju nikada ne bih reč progovorio sa ljudima koji su nju vređali... Ona razgovara sa Davidom, to vam je onaj petao kikirez što je sinoć plakao i Tomom... ako ne znate, to je ona pudlica koja kada popije se istripuje na kriminal. Mukice. Meni je njih žao. Sem Miće i Mikija, u Zadruzi su muškarci mlakonje da nema dalje - rekao je Vladimir u intervjuu za Pink.rs.

Bonus video

LEZBO AKCIJA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Ove dve ukućanke su RAZMENJIVALE NEŽNOSTI u krevetu, a onda tražile DA SE KAMERE UGASE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.