EVO ZAŠTO SE STARLETA PERE OD BIVŠE CIMERKE: Mina privodila klijente u stan u kom je živela sa Anom Korać!
Mina Vrbaški priznala da se bavila prostitucijom, Foto: Damir Dervišagić

ISPLIVALI SVI DETALJI

EVO ZAŠTO SE STARLETA PERE OD BIVŠE CIMERKE: Mina privodila klijente u stan u kom je živela sa Anom Korać!

Zbog ovoga se Koraćeva ograđuje od nekadašnje drugarice.

Objavljeno:

Otkako je Mina Vrbaški priznala da se bavila prostitucijom, Ana Korać na sve načine pokušava da se ogradi od nje i ne želi ni da se pominje da su njih dve živele zajedno. Naime, osim što su delile stan, ove dve zadrugarke imale su i zajedničke prijatelje, za koje su neki pisali da su im zapravo bili makroi.

foto: Printscreen

Kako Koraćeva sada pere ruke od Mine, Anina bliska prijateljica otkriva pozadinu njihovog sukoba i netrpeljivosti.

- Iako je Mina pokušavala da sakrije da je živela s Anom, to se naravno odmah saznalo. Ana to nije želela da potencira, ali eto, do medija je došlo i svi su objavili. No glavni razlog zbog kog Mini nije prijala ta priča jeste činjenica da je Ana napustila zajednički stan onog trenutka kada je Mina počela da dovodi nepoznate muškarce i to svake druge večeri novog frajera - kaže bliska prijateljica Koraćeve za VIP i dodaje da se Mina pravdala da su joj to prijatelji.

foto: Printscreen Youtube

- Prvih nekoliko nedelja, Ana je zaista verovala da Mina iz grada dovodi drugare. Međutim, kasnije je preko njihovog zajedničkog prijatelja saznala da je Mina počela da se bavi prostitucijom, te da zarađuje tako što pokupi momke iz klubova i privodi ih u stan. Između ostalog, jedan od onih koji su češće dolazili da "obiđu" Minu zapravo je bio njen makro - kaže Anina bliska prijateljica i tvrdi da je tada Koraćeva odlučila da povuče radikalan potez.

foto: Printscreen

- Nije joj padalo na pamet da više ijedan dan provede u stanu sa Minom. Pozvala je nekoliko drugarica koje su joj pomogle da se spakuje, a u međuvremenu je našla garsonjeru. Mini je telefonom saopštila da napušta stan, te da ne želi više da je vidi jer joj je muka od svega što radi. Tada joj je priznala da je saznala da se Mina bavi prostitucijom i da ne želi da bude u tom okruženju - ispričala je Anina drugarica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.