GLAS JOJ PODRHTAVA DOK PRIČA O ŠA I DRAGANI: Ivana Aleksić se prepolovila zbog sekiranja!
Ivana Aleksić priča o svojim strahovima, Foto: Printscreen

snage joj ponestaje

GLAS JOJ PODRHTAVA DOK PRIČA O ŠA I DRAGANI: Ivana Aleksić se prepolovila zbog sekiranja!

Bilo joj je mučno da gleda svog supruga u rijalitiju dok je bila aktuelna afera sa, ali nada se da je to samo rijaliti igra i da ustvari među njima nema ničega.

Objavljeno:

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Ivana Aleksić, žena Nenada Aleksića Ša, govorila je o odnosu Dragane Mitar i njenog supruga o kojem se toliko spekuliše u "Zadruzi". Tada je govorila o tome kako na nju utiču priče da Ša gaji neke emocije prema Dragani i kako se ona bori sa tim. Ona je zbog nerviranja smršala čak pet kilograma i trudi se da ne razmišlja o tome.

- Sada trenutno se ništa ne dešava, hvala Bogu. Čini mi se da se i unutra situacija stišala, tako da se nadam da će situacija ići ka tom smeru - rekla je Ivana na početku svog izlaganja.

foto: Printscreen / Pinktv

Ivana se setila svoje posete Nenadu u rijalitiju, pa je priznala da se bukvalno tresla, a da njega do tada nikada nije videla kako plače..

- Ja sam se tresla pre nego što sam ušla u vrt, ali moram reći da ja njega za ovih pet godina nikada nisam videla da plače. Posle toga sam se tresla, još uvek se nisam dozvala pameti, ovo nije ni malo lako - rekla je Ivana sa knedlom u grlu.

foto: Printscreen

Dodala je da joj je mučno da gleda svog supruga u rijalitiju dok je bila aktuelna afera sa Draganom Mitar, ali da se nada da je to samo rijaliti igra i da ustvari među njima nema ničega.

- Ja se držim toga da je to sve igra, on ne može a da ne komunicira sa dotičnom, i ona s njim, ali to je svedeno na minimum. Ja njemu verujem i mislim da je to sve vrsta igre - rekla je Nenadova žena u emisiji "Zadruga izbacivanje".

Bonus video

MATORA I SANJA IMALE SEKS? Mazile se ispod pokrivača, a onda se pomerio jorgan, pa izvirilo OVO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.