Maca Diskrecija se upiškila uživo u programu! A želudac će vam se prevrnuti kad čujete šta je obećala sledeće!

Bukvalno!

Maca Diskrecija se upiškila uživo u programu! A želudac će vam se prevrnuti kad čujete šta je obećala sledeće!

Diskrecija je doživela možda i najveću neprijatnost otkako je u rijalitiju, zbog koje su se svi valjali od smeha. Međutim, ono što planira da uradi sledeće - pomera sve granice!
Objavljeno: 10:37h

Iako se učesnica rijalitija Maca Diskrecija često blamira, ovaj put je prevazišla samu sebe. Naime, Maca se upiškila od sreće, ali bukvalno. Dokle više? Zorica odvalila šamarčinu Marku Crnogorcu! (FOTO) (VIDEO) Diskrecija je sa Ružicom Veljković igrala pored bazena dok im je produkcija puštala muziku, međutim, ubrzo se desila jedna neplanirana neprijatnost.

Printscreen/ DailyMotion/ Kud Puklo
Ružica je prokomentarisala kako bi bilo sjajno da puste još neku pesmu Amadeus benda, a kada su iz produkcije to i učinili, njihovoj sreći nije bilo kraja. Pogotovo Macinoj! Laže nas od samog početka! Filip obećao da neće imati devojku na Farmi, a onda... (VIDEO) Maca se od sreće upiškila, ali ne samo to. Na voditeljkino pitanje, ako je samo zbog pesme bila toliko srećna, šta će biti kada sutra dođe pevač Amadeus benda i Maca ga vidi uživo, Diskrecija je odgovorila: - Ja ću da se ukakim - rekla je Maca, nadamo se, u šali. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.