SVE ĆU REĆI! DAVID ME JE SANJAO DOK JE BIO S ALEKSANDROM: Ana iznela BOLNU ISTINU! Subotićka će ubosti nervni slom!
Ana i David gostovali su u emisiji Magazin In, Foto: Printscreen

DIREKTNO

SVE ĆU REĆI! DAVID ME JE SANJAO DOK JE BIO S ALEKSANDROM: Ana iznela BOLNU ISTINU! Subotićka će ubosti nervni slom!

Na pitanje voditeljke da li bi nešto promenio od kako je u rijalitiju, on je odgovorio odrično

Objavljeno:

Voditeljka Sanja Marinković je povodom Dana zaljubljenih u svojoj emisiji Magazin In ugostila zaljubljene parove, a među njima i novopečeni rijaliti par, Anu Korać i Davida Dragojevića. Njih dvoje govorili su o svojoj ljubavi, a zadrugarka je istakla da je Dragojević o njoj sanjao i dok je bio u vezi sa svojom bivšom devojkom Aleksandrom Subotić.

foto: Printscreen

- On me je sanjao još dok je bio sa njom, evo ja ću vam reći sve. Nije sve to bilo sjajno i bajno, ta njihova veza. Ja sam se njemu svidela i dok je on bio sa Aleksandrom definitivno. Rekao je da bi voleo da budemo zajedno, da putujemo - rekla je Ana.

David se sa ovom konstatacijom svoje drage složio i dodao da je upravo Ana bila ta koja ga je u Zadruzi činila srećnim i nasmejanim, a na pitanje voditeljke da li bi nešto promenio od kako je u rijalitiju, on je odgovorio odrično.

foto: Printscreen

- Ana mi je bila simpatična i slatka, nikada nisam zamišljao sebe da ću biti sa Anom i da ćemo otići ovako daleko, ali bila mi je uvek simpatična. Aleksandra je to osetila. Uvek kada sam tužan i prođem pored Ane, nasmejem se. Ništa ne bih promenio od početka "Zadruge", da nešto menjam ne bi bilo ovako lepo kao sada - ispričao je David, a nema sumnje da će Aleksandra burno reagovati zbog ovoga.

Bonus video

KO SU OVI LJUDI? IDEM U ŠUMU DA SEČEM DRVA, MOGU DA ŽIVIM SA 1.000 DINARA: Miki pobesneo, pa spakovao stvari! Hoće da beži iz rijalitija!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.