NE ŽELIM TU KU*VU DA UPOZNAM: David dobio poziv! Bolje da nije! Majka ga najstrašnije OSUDILA! (VIDEO)
David je sinoć dobio ozbiljne kritike od majke, Foto: Printscreen

NIJE OČEKIVAO

NE ŽELIM TU KU*VU DA UPOZNAM: David dobio poziv! Bolje da nije! Majka ga najstrašnije OSUDILA! (VIDEO)

Žestoko ga je kritikovala

Objavljeno: 09:27h

David Dragojević sinoć je konačno dobio poziv sa svojom mamom Biljanom Dragojević. On je očekivao da će dobiti podršku za svoju vezu sa Anom Korać, ali se to nije desilo.

– Da li ti znaš da Ana igra igru sa tobom? Znači, da li ti znaš da te devojka toliko uzjašila. Kada budeš izašao i kada vidiš klipove, čim je Aleksandra izašla rekla je Ljubi da počinje da igra igru. Tako te je nasmarila. Toliko sam besna. Svim novinama dajem da ne želim devojku da vidim i da je upoznam. Ne želim! - rekla je Biljana.

foto: Printscreen

U ovaj razgovor se umešao i Mungos, Davidov očuh, koji je s druge strane podržao Davida i njegovu vezu i imao je potpuno drugačije stavove u odnosu na Dragojevićku.

– Mama ti se malo zavozala. Igra se rijalitija ovde napolju sa Aleksandrom. Opusti se. Samo se igraj. Slušaj mene, mama se igra rijalitija zajedno sa Aleksandrom. Ti igraj svoju igru. Ne igru, kako ti srce govori. Njima daju navigaciju tri babe i četiri žabe, njihovi finansijeri. Oni su napravili svoj rijaliti ovde u Veterniku - ispričao je Mungos.

foto: Printscreen

Dok je Mungos razgovarao sa Davidom, Biljana je dobacivala da je Ana Korać prostituka, kurva i drolja i da nju ne želi da vidi u svojoj kući.

David je poručio svojoj mami da se niko ne igra i da će on biti sa Anom dokle god mu bude lepo u toj vezi.

Pogledajte kako je izgledao razgovor:

Bonus video

Miljana je plakala a rođena majka joj je SASULA BOLNU ISTINU U LICE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.