TI SI JADNICA KOJA MOLI ZA LJUBAV: Miljana napala Lunu, pa se žestoko SUKOBILE! LETI PERJE! (FOTO)
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

zadruga 2

TI SI JADNICA KOJA MOLI ZA LJUBAV: Miljana napala Lunu, pa se žestoko SUKOBILE! LETI PERJE! (FOTO)

Kontroverzna Nišlijka izgleda da ne može da podnese vezu blogerke i svog nekadašnjeg prijatelja Marka Miljkovića

Objavljeno:

Rat između Miljane Kulić i Lune Đogani ne jenjava, pa je Miljana pomenula i blogerkinu bolnu tačku - roditelje i bivšeg dečka Slobu Radanovića i njegovu nekadašnju suprugu Kristinu Kockar.

Kontroverzna Nišlijka izgleda da ne može da podnese vezu blogerke i svog nekadašnjeg prijatelja Marka Miljkovića, a ni Lunine reči. Miljana se naljutila kada je čula da ju je Luna uvrstila među "kokoške".

Luna Đogani
Luna Đoganifoto: Printscreen

"Ti za ljubav moraš da moliš. Mene tvoja veza ne zanima. Da li si svesna da se tvom momku Dragana Mitar sviđa? Tebe Dragana boli. Ti si za mene u ovom rijalitiju jadna i bedna. Ti si jadnica koja je molila da ovde uđe pravi muškarac. Ovom momku (Marko Miljković, prim. aut.) do tebe nije stalo. On gleda samo svoj plasman i on je kao i ti jadan i bedan. Kokoško, sedi i ćuti! Tebe niko ne voli, ti si najviše ponižena i drago mi je zbog toga. Drago mi je da Kija i Sloba budu srećni, a ti si nebitna. I svojim roditeljima si nebitna", bila je oštra Kulićeva.

"Šta udaraš na roditelje, smradu jedan, g*vno jedno! Ti si jedna smećarka koja ume samo da pominje roditelje. Smrduljo jedna!", vikala je Luna vidno uznemirena.

Podsetimo, čarke između ove dve zadrugarke počele su pre neki dan, kada se u sukob između Lune i Dragane Mitar umešala Miljana, koja je tada istakla da Marko ima veće simpatije prema bivšoj modelsici.

Bonus video

Miljana je plakala a rođena majka joj je SASULA BOLNU ISTINU U LICE!

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.