DEMONI SU U NJOJ: Otkriveno da u Vili "Parova" boravi žena koja je zaposednuta ZLIM DUHOM!
Foto: Pixabay

ŠOK!

DEMONI SU U NJOJ: Otkriveno da u Vili "Parova" boravi žena koja je zaposednuta ZLIM DUHOM!

Alen ispričao jezivu priču od koje su se svi naježili

Objavljeno:

Povratnik u "Parove", Alen Azarić, pričao je takmičarima misteriozne priče u sitne sate, i o odnosu anđela i đavola i njihovoj klasifikaciji.

Alen je govorio o svojim natprirodnim sposobnostima i da ume da prepozna svakog duha koji okružuje neko ljudsko biće.

On je obavljao seansu sa učesnicima i dodirima je pokušavao da otkrije karmu i pripadnost duše, te je kod mnogih pročitao znakove Boga i spoznao da ih anđeli čuvaju.

Alen Azarić
Alen Azarić foto: Printscreen

Nakon tumačenja energije kod Ilijane Ilić, Alen nije mogao da pronađe apsolutno ništa, ni svetlu ni tamnu stranu. On smatra da je Ilijana podeljena između svetova tame i dobra i da još uvek negde luta.

Alen je tokom vršenja seanse sa Dinom Galorini objasnio da je podobna za posedanje zlih sila, i da je već neko pokušao da je zaštiti od đavola time što joj je napravio amajliju.

Đorđe Tomić je u sigurnim rukama Svetog Nikole, koji je njegov lični zaštitnik i teško ko može da mu nanese zlo. I najzad kada je došao do atraktivne Melise Bond, rekao joj je da je "u ozbiljnom problemu". Mea je u jeku zaposedanja svih najtrašnijih stvari koje ne možemo ni da zamislimo, pa je Alen prokomentarisao "neka ti je Bog u pomoći".

Podsetimo, država je prošle godine, zbog sličnih izjava, podigla optužnicu protiva Azarića, pod sumnjom da se bavi nadrilekarstvom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.