ABORTUS I SMRT OCA: Jezivu tajnu krije jedan datum a kad je Zorica u kamere rekla o čemu se radi, ZERINI POZLILO!
Zerina Hećo, Foto: Printscreen

ZADRUGA

ABORTUS I SMRT OCA: Jezivu tajnu krije jedan datum a kad je Zorica u kamere rekla o čemu se radi, ZERINI POZLILO!

Nije mogla da se smiri od plača...

Objavljeno:

Zerina Hećo imala je pitanje za Zoricu Marković zbog priča koje je čula po Beloj kući i navodima Mine Vrbaški. Rekla si mi u razgovoru kada si bila potresena u razgovoru za cigare i sve, da ćeš progovoriti da je Mina rekla da će me pitati šta za mene znači 20. avgust - rekla je Zerina.

foto: Printscreen

- To se priča po kući, ako hoće nek te pita. Da, 20. avgust prošle godine. A ako hoće da ti kaže, nek ti kaže, iz tvog je okruženja. Ja ne komuniciram sa tim osobama. Znam, ti si mi rekla da ti je 20. avgusta umro tata, ali se ne radi o tom avgustu, već prošle godine kada si bila u bolnici u radila kiretažu - izjavila je Zorica.

foto: Printscreen

- Ne, ja tad nisam bila u bolnici - odgovorila je kratko Zerina. Nakon što je Zorica Marković iznela informaciju o tome da je Mina Vrbaški objasnila šta za Zerinu Hećo znači 20. avgust, zadrugarka se odmah uputila u toalet Bele kuće gde je sela i počela da jeca i plače.

foto: Printscreen

Miljana Kulić je ušla u kupatilo kako bi smirila Zerinu. Prvo ju je upitala zbog čega plače, ali nije dobila odgovor, već je samo slušala Zerinine jecaje i plač. - Pusti me samo da se smirim - izjavila je u jednom trenutku Zerina.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.