ONO JE DNO DNA, PROMOVISANJE PROSTITUCIJE I NEVERSTVA: Aleksandra Subotić OPLELA po Zadruzi, pa se dotakla Davida!
Aleksandra o svojim emocijama, Foto: Instagram

otvorila dušu

ONO JE DNO DNA, PROMOVISANJE PROSTITUCIJE I NEVERSTVA: Aleksandra Subotić OPLELA po Zadruzi, pa se dotakla Davida!

Aleksandra je rešila da progovori!

Objavljeno:

Aleksandra Subotić je u lajvu na Instagram profilu podelila svoje mišljenje o novinarima, Ani Korać i svom nekadašnjem dečku Davidu Dragojeviću.

foto: Printscreen / Youtube

Ona je prokomentarisala dešavanja u "Zadruzi":

- Ono što se dole dešava, ono su govna kad moram da budem prosta, ono je dno dna, ono je promovisanje prostitucije, promovisanje ljubavnika. Ja sam ljubavnica u jednoj sezoni, kao neko koga naprave ljubavnicom. U drugoj sezoni je ta osoba totalno top i ona je super i to je ne znam ni ja šta i onda po ugledu na taj primer onda sad svi misle, nema veze, ući ćemo bićemo ljubavnice, pljuvaće nas jednu sezonu, mi ćemo drugu sezonu biti top, ne zna ni ja šta. Jednostavno ljudima se daje jedan totalno negativan primer.

foto: Printscreen

Osvrnula se na to kako se novinari nehumano ponašaju prema njoj, pa je u nastavku negirala da je pokušala samoubistvo i kratko prokomentarisala Davida:

- Ja nisam pokušala da se ubijem niti bih pokušala. Verujte mi ja nisam ni luda ni nenormalna, nego sam stvorenje sa emocijom. Znači ja imam neku emociju i to je nešto što ja trenutno ne mogu da prihvatim i to što se dešava mi je odvratno. Za Anu nisam rekla da je drolja, a David ne radi to svesne glave, po mom mišljenju, znam da su mu ubacili neke dezinformacije... Da sam ja otišla još za Srpsku novu godinu i polupala kuću itd. To naravno nije opravdanje za sve ovo što on radi, ali o tome ćemo pričati sledeći put.

Subotićeva nas je ostavila u išečivanju sledećeg lajva da vidimo šta će dodati za vezu Davida i Ane.

Bonus video

DELOVALI SU KAO SAVRŠEN PAR, VERILI SE U RIJALITIJU, PA ZAVRŠILI... Miljana u suzama raskinula sa Zolom, a njegova reakcija ju je tek SLOMILA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.