ONA MISLI DA JE NEKA ZAVODNICA: Luna u panici da ne ostane i bez Marka SAMO OLAJAVA! EVO ŠTA MISLI O STANIJI
Luna o odnosima sa drugim ljudima, Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA 2

ONA MISLI DA JE NEKA ZAVODNICA: Luna u panici da ne ostane i bez Marka SAMO OLAJAVA! EVO ŠTA MISLI O STANIJI

I njen dečko je promenio stav

Objavljeno:

Luna Đogani je sinoć u toku emisije rekla o Staniji Dobrojević nema loše mišljenje i da joj ona ne želi ništa loše. – Ja nemam ništa protiv Stanije niti mislim da ona hoće da se meša u našu vezu - rekla je Luna.

foto: Printscreen Dailymotion

S druge strane, komentari Dragane Mitar su joj dokaz da ona ni Marku Miljkoviću ni njoj ne želi dobro. – Njih dvoje nikada nisu bili drugari. Nikada se nisu družili i oni su samo flertovali - prokomentarisala je Luna raniji odnos Dragane i Marka.

foto: Printscreen

– Ona i te kako misli da smo mi fejk, da je on zaljubljen u nju, da su svi u kući zaljubljeni samo u nju, da je ona ovde zavodnica. Ne može osoba koja tebi želi dobro da tako nešto priča za tvoju vezu. Je li tako? Tako je! Hvala! - rekla je Luna. Marko je podržao Lunin stav i on je sada shvatio da je njegova devojka bila u pravu. – Sada je stvarno vreme i nju da gurnem u fioku i da je zaključam - rekao je Marko za Draganu.

Bonus video

KO SU OVI LJUDI? IDEM U ŠUMU DA SEČEM DRVA, MOGU DA ŽIVIM SA 1.000 DINARA: Miki pobesneo, pa spakovao stvari! Hoće da beži iz rijalitija!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.