SVAĐA VEKA U ZADRUZI! Stanija: I moja baba je provalila da glumiš histerije! Zerina: Ti si jadna i bedna! (VIDEO)
Ispala je žestoka svađa u Zadruzi!, Foto: Printscreen / Youtube

ŽESTOKO

SVAĐA VEKA U ZADRUZI! Stanija: I moja baba je provalila da glumiš histerije! Zerina: Ti si jadna i bedna! (VIDEO)

Žestoki sukob

Objavljeno:

Stanija Dobrojević je i sinoć u toku pitanja gledalaca ponovila svoj stav od ranije da je Zerina Hećo zbog rijalitija iskoristila Baneta Čolaka i da ona glumi žrtvu.

– Imala je priču sa Banetom. Ona ga je iskoristila, ostavila, nakon toga što on to nije mogao da prihvati ispao je najveći mentol napolju. Sve to što je on radio, njoj je išlo u prilog da ona glumi neku žrtvu.

Ona je ta koja je njega iskoristila, ostavila i dalje je nastavila sa tim glumatanjem i to je napolju stvarno više mučno za gledanje. Ja razumem da ovde moraju da se prave priče, da se glumi, ali znate kako je to napolju? Narod nije glup ni slep, sve je tako jasno kao dan. Meni je žao ovog dečka - rekla je Stanija i dodala:

– Ljudi, znate kako to izgleda napolju? Znate kada moji baka i deka, koji ne veruju u teorije zavere i igre produkcije, kažu: "Daj, bre, vidi ovu što glumi više! Ovo je za povraćanje za gledanje." – Ćao, zdravo! Nove priče su se zavrtele. Više niste bitni. Samim tim, nema više Baneta, nebitna si, sem da ovde ustaješ i da urličeš - rekla je Stanija Zerini.

Dobrojevića tvrdi i da Bane nije takav monustrum kakvim ga je Zerina predstavila.

– On da je monstrum, to što je ona njega tukla tamo u toaletu, on je mogao nju da isprebija. Napolju bi je neki drugi isprebijao. A više i to žene što tuku tuku tuku i ne dobiju nazad i onda si monstrum. Ja jesam uvek na strani žena, ali ajmo ljudi malo realno - poručila je Stanija. – Ti si jadnica i bednica i žena koja se igra rijalitija i u ovakvoj situaciji - odgovorila je Zerina Staniji. – Znači bednica, jadnica, igraš se rijalitija... Ti upravo govoriš o sebi Zerina - reagovala je Stanija

BONUS VIDEO:

Lopovi operišu u jednom beogradskom kafiću!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.