KONAČNO ISPLIVALA ISTINA! IVAN ZNA KO JE OTAC MALOG ŽELJKA: Miljana će poludeti kad čuje ovo! ŠOK! (FOTO)
Ivan Marinković otkrio tajnu, Foto: Printscreen

sumnja sve vreme

KONAČNO ISPLIVALA ISTINA! IVAN ZNA KO JE OTAC MALOG ŽELJKA: Miljana će poludeti kad čuje ovo! ŠOK! (FOTO)

Na poligrafu se ispostavilo da Marinković govori istinu

Objavljeno:

Učesnik ''Parova'' Ivan Marinković šokirao je javnost kada je u jednoj od najintrigantnijih emisija "Parograf" na stolici istine otkrio da zna ko je zapravo otac malog Željka, sina Miljane Kulić.

Ivan Marinković i Miljana Kulić
Ivan Marinković i Miljana Kulić foto: Printscreen

Treće pitanje na poligrafu tokom ispitivanja jače polovine Jelene Ilić glasilo je:

Da li je istina da sumnjaš da si otac Miljaninog deteta?

DA! Sumnje i dalje postoje ima mnogo razloga zbog kojih sumnjam da sam otac tog deteta. Nećemo ništa razjasniti ovaj put jer nismo u poziciji, ja nisam u poziciji da razjasnim, ponavljam se šesnaesti put, sumnjam, ja se nikada nisam šalio. Ja ne mogu sada da kažem da sumnjam nešto mnogo, postoji taj crv sumnje iz više razloga. Ona je bila ovde, mogla je da bude sa bilo kim, kao što se čak i pričalo. Ona je izlazila odavde bez obzira na to što je znala da idemo svi negde sa obezbeđenjem, čak i to najmanje sumnjam, najviše sumnje ima u tome što sam tokom cele prošle sezone dobijao informacije. Ljudi su me ubeđivali čak i moji fanovi koji su se javljali, opet kažem nemam dokaz, ali su me svi ubeđivali da 90% to dete nije moje. Ja nisam ni tražio dokaz, nisam mnogo obraćao pažnju na to", pričao je Ivan i naveo gledaoce da pomisle da on zna ko je otac, a onda i dodao:

Ivan Marinković
Ivan Marinković foto: Printscren

Ko poznaje Miljanu vrlo dobro zna šta od nje možeš da očekuješ. Mogao sam samo da se potrudim da iz svega toga izvučem samo najbolje, a najbolje je bilo to što sam ostao pri stavu da ja nikad u tu devojku nisam bio zaljubljen, niti sam je voleo, niti sam ikada planirao budućnost sa njom, to se jednostavno desilo. Da li je to moja greška ili nije to će vreme pokazati. Ja sam se potrudio koliko je to bilo moguće da ostvarim jedan najnormalniji kontakt. Ne znam da li je neko uopšte mogao da pomisli da će ta trudnoća nju da promeni, ja prvi nisam, ja sam ustvari najmanje poznavao Miljanu. Pre je sukob bio u njihovim telefonskim javljanjima, onda kada je Siki došao poneo je rakiju. Nikada ništa nisam planirao sa Miljanom, pomiro sam se sa činjenicom da mogu da budem samo otac tom detetu, ali da ne živim sa Miljanom jer mi je u startu bilo jasno da sa takvom porodicom ne da ne mogu da živim nego da ne mogu da im budem komšija. Ja sam otišao u Niš, otišao sam u bolnicu, video sam dete, bio sam sa Miljanom u sobi dok nije i Marija došla, vodili smo jedan potpuno normalan razgovor, nismo pričali o budućnosti. Kako sam napustio Niš počelo je besumično uznemiravanje koje se nastavilo do ulaska u ovu sezonu" , završio je Ivan svoju priču, a odgovor na ovo pitanje bio je: ISTINA!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.