STANIJA PRIZNALA KOME JE DALA NEVINOST I OTKRILA KO JU JE PROBIO: Novak Đoković mi je pomogao da postanem poznata!
Stanija Dobrojević ostvarila snove, Foto: Printscreen Instagram

PODIGLA PRAŠINU

STANIJA PRIZNALA KOME JE DALA NEVINOST I OTKRILA KO JU JE PROBIO: Novak Đoković mi je pomogao da postanem poznata!

Paparaci u Americi prvi opazili starletu u društvu teniskog asa!

Objavljeno:

Popularna starleta Stanija Dobrojević podigla je veliku prašinu ulaskom u "Zadrugu 2" po drugi put, a njena priča o druženju sa Novakom Đokovićem je mnoge iznenadila.

foto: AP

Svima je poznato da je Stanija, pre nego što je postala poznata, studirala ekonomiju, a zatim je otputovala u Ameriku gde je i radila.

U tom periodu, kako se priseća, vodila je koleginice na Đokovićeve teniske mečeve, dok on još uvek nije bio veoma poznat.

- Moje koleginice su bile oduševljene Novakom, ali i time što sam ja bila jako dobra s njim. Posle nekih njegovih mečeva nas je zvao na zajednička druženja i tu su me počeli primećivati paparaci, kojih u Americi imate na svakom ćošku. Počeli su mi nuditi poslovne ponude za neke setove, koje sam ja kao student bez prebijene pare jedva dočekala, da popunim svoj budžet - iskreneno je ispričala Stanija.

foto: Printscreen Dailymotion

Progovorila je i o svom intimom životu, pa je otkrila kada je izgubila nevinost.

- Prvi moj poljubac desio se u sedmom razredu osnovne škole, prva ljubav u drugom srednje, a nevinost sam izgubila sa 18 godina. Dečko me je čekao pune dve godine. Bili smo iz istog razreda, isto godište, baš smo se voleli i prva veza mi je trajala oko pet godina. Rastali smo se na kraju druge godine fakulteta, kada smo krenuli svako svojim putem - rekla je Stanija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.