OVO JE CELA NACIJA ČEKALA DA ČUJE: Ivan Marinković otkrio na poligrafu da li se kaje zbog bebe u rijalitiju!
Ivan Marinković sinoć je bio na Parografu, Foto: Printscreen

ŠOK!

OVO JE CELA NACIJA ČEKALA DA ČUJE: Ivan Marinković otkrio na poligrafu da li se kaje zbog bebe u rijalitiju!

Marinković sinoć našao na poligrafskom ispitivanju, na kojem su mu postavljenja brojna pitanja koja intrigiraju mnogobrojnu publiku Parova

Objavljeno:

Intrigrantni učesnik nekoliko sezona zabavno-humorističkog programa Parovi, Ivan Marinković, gotovo da nijednim svojim postupkom ne ostavlja fanove ravnodušnim.

Najveću pažnju javnosti takmičar je privukao kada je napravio dete cimerki iz prethodnog rijalitija, Miljani Kulić, nakon čega su dobili sina Željka.

Marinković sinoć našao na poligrafskom ispitivanju, na kojem su mu postavljenja brojna pitanja koja intrigiraju mnogobrojnu publiku Parova, a jedno naročito:

foto: Printscreen

- Da li je istina da si se pokajao zbog veze sa Miljanom? - glasilo je pitanje na poligrafu, a učesnik je odgovorio:

- DA! Istina je pokajao sam se što sam uopšte bilo šta uradio, na kraju krajeva šta je tu je... Veze sa Miljanom se kajem, izuzimajući to što se dete dogodilo, to se ne kajem niti želim da kažem da je to vredno kajanja, daleko od toga naprotiv... Žalim što sam dotakao tu osobu... - odgovorio je Marinković i ostavio sve bez teksta.

foto: Printscreen

Da li je istina da voliš više ćerku nego sina?

- DA! Apsolutno više volim ćerku i neću pričati zašto je to tako...Ja prema tom detetu za koje još nije utvrđeno da je moje, koje je upisano kao N N otac to jest ja, trenutno osim toga kao potencijalnog oca i onoga što se dešavalo ovde ne mogu ni blizu da imam osećanja kao što imam prema svojoj Leni i ne znam šta bih više mogao da kažem na tu temu.

Bonus video

GLOSSY LIČNO Hana Beštić: Izluđuje me moja lenjost!

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.