U ZADRUZI JE LEGLO ZARAZE! PACOVI ORDINIRAJU PO SPAVAĆOJ SOBI: Prete im groznica, besnilo, trihineloza!
U Zadruzi je totalno rasulo, Foto: Printscreen

NEPOPRAVLJIVI SU

U ZADRUZI JE LEGLO ZARAZE! PACOVI ORDINIRAJU PO SPAVAĆOJ SOBI: Prete im groznica, besnilo, trihineloza!

Veliki šef često opominje zadrugare da im higijena nije na zavidnom nivou i moli ih da povedu računa i redovno čiste prostorije u kojima žive

Objavljeno:

Nehigijena u Zadruzi je toliko velika da ukućani odnedavno imaju nove cimere - pacove! Vrag je odneo šalu i situacija je alarmantna, a da postoji ogroman problem sa glodarima, potvrdila je i Suzana Perović, koja je za sve okrivila Radu Vasić.

- Upravo sam videla dva pacova u spavaćoj sobi kako pretrčavaju! Ja sam u šoku! Ljudi, zarazićemo se! Jeste li svesni vi od čega sve možemo da obolimo? - vikala je Suzana, a onda se obratila Radi.

foto: Printscreen

- Rado, to je sve zbog vas! Vi krijete hranu iza kreveta i zbog toga su se oni nastanili ovde. Nemojte to da radite! Ono što ne pojedete držite u frižideru.

Hrani nije mesto u spavaćoj sobi! - vikala je iz sve snage Suzana.

Ostali zadrugari su se pridružili optužbama, ali su se složili da Rada nije jedina koja krije hranu.

- Mnogi nose hranu u spavaću sobu i štekaju je. Nije Rada jedina, ali nju najčešće vidim da to radi. Kad budemo dobili šugu, crevne bolesti i besnilo, pitaću vas - nastavljala je Perovićeva.

foto: Printscreen

Podsećanja radi, Veliki šef često opominje zadrugare da im higijena nije na zavidnom nivou i moli ih da povedu računa i redovno čiste prostorije u kojima žive. Pored sobe, i toaleti su u užasnom stanju, što, doduše, ne sprečava zadrugare da imaju seks u njima. Ipak, iako su zaključili da im preti epidemija zaraznih bolesti, o higijeni niko nije poveo računa. Takođe, deratizacija u kući u Šimanovcima do danas nije izvršena.

Besnilo, groznica, trihineloza...

Glodari su prenosioci brojnih crevnih bolesti, kao što su trihineloza, hemoragijska groznica, leismenioza, salmoneloza, bruceloza, leptospiroza, protozooza i niz drugih. Sve obično počinje sa groznicom, jakom glavoboljom, bolovima u mišićima, jezom, povraćanjem ili crvenilom oko očiju. Sa sitnih životinja na ljude bolesti se prenose putem vode koja je kontaminirana mokraćom, a može da dospe u organizam i preko hrane. Zato je važno uraditi sistemsku deratizaciju u ugroženim područjima, a posebno tamo gde borave ljudi.

Bonus video

ZAPAMTIĆEŠ TI MENE! Jeziv napad na Karađorđa Subotića: Bivša žena bi da mu presudi! Obezbeđenje je jedva ZADRŽALO!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.