LUNA SE BAHANALISALA PO JAHTAMA U CRNOJ GORI I ŽIVA JE VATRA: Blogerkin prijatelj otkrio pikanterije s letovanja
Luna je, čini se, sklona raskalašnom ponašanju, Foto: Damir Dervišagić

LUDE NOĆI NA JADRANU

LUNA SE BAHANALISALA PO JAHTAMA U CRNOJ GORI I ŽIVA JE VATRA: Blogerkin prijatelj otkrio pikanterije s letovanja

Prisetio vremena kad se intenzivno družio sa Đoganijevom i ispričao da se Luna raskalašno ponašala

Objavljeno:

Bivši učesnik Parova, Marko Perović u više navrata je pred kamerama pričao o svom odnosu sa zadrugarkom Lunom Đogani.

Perović otkriva da su pre nekoliko godina zajedno bili na moru u Crnoj Gori, gde su se opijali do jutra, pa je otkrio i da je blogerka na jahti orgijala sa nekoliko njegovih drugova sa kojima je bio na letovanju.

Perović se prisetio vremena kad se intenzivno družio sa Đoganijevom i ispričao da se Luna raskalašno ponašala i da joj veze na jedno veče sa nepoznatim muškarcima nisu nimalo strane.

foto: Dragana Udovičić

- Luna i ja se godinama poznajemo i dobri smo drugovi. Pre nekoliko godina smo se baš intenzivno družili i ona zna da bude stvarno veliki ortak. Sećam se kad smo zajedno bili na letovanju u Crnoj Gori. Krenuli smo odvojeno, ali smo se čuli u međuvremenu i kad smo shvatili da ćemo biti u istom gradu, odmah smo odlučili da se nađemo. Videli smo se u Budvi, a ispostavilo se da nam je smeštaj bio baš blizu, pa smo se mnogo smejali kad smo shvatili da smo bukvalno u komšiluku - priča Perović za Srpski Telegraf.

foto: Printscreen Youtube

- Čim je Luna doputovala u Budvu, dogovorili smo se iste večeri da izađemo u grad. Prvo smo sa društvom pili u mom apartmanu gde sam odseo sa tri drugara, pa smo posle nastavili dalje u provod. Ona se tad smuvala sa jednim mojim prijateljem, pa su se celu noć ljubili, a kasnije su se u gradu pronašali kao da se ne poznaju. Luna se posle smuvala sa nekim drugim likom koji je u diskoteci sedeo u separeu pored našeg. Taj moj drugar mi je kasnije na uvo šapnuo: "Ova Luna je živa vatra! Mnogo se dobro ljubi!" Tad sam počeo da se smejem jer znam da je Luna stvarno neko ko voli noćni provod i zabavu do jutra.

foto: Printscreen

Perović se priseća i žurke na jahti sa Lunom.

- Luna mi je uvek bila simpatična i volim njenu divlju prirodu. Iskreno, sviđala mi se jedno vreme, ali to je bilo u periodu kad se njoj Gastoz mnogo dopadao. Zato nisam hteo da se guram u tu priču, da bude posle da nešto drugu radim iza leđa. I dalje mi je ona simpatična, ali ne u toj meri kao što je bilo pre - zaključio je Perović.

Bonus video

MILJANA POKUŠALA DA POBEGNE IZ RIJALITIJA: Kulićeva ne može više da izdrži pritisak! U suzama pokušala da RAZVALI VRATA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.