ODNOSI SA SUPRUGOM SU ZAHLADNELI: Požgaj otkrio zašto je NEVERAN ženi!
Aleksandar Požgaj sa suprugom Ivanom, Foto: Printscreen

DA LI JE OVO ZA OSUDU?

ODNOSI SA SUPRUGOM SU ZAHLADNELI: Požgaj otkrio zašto je NEVERAN ženi!

Nakon pokajanja i javnog izvinjenja supruzi i porodici usledile su nove prevare

Objavljeno:

Gledaoci zabavno-humorističkog programa Parovi već danima mogu da svedoče zamršenim ljubavnim odnosima na malim ekranima.

Kada je ušao u prethodnu sezonu Aleksandar Požgaj je bio i više nego zaljubljen u svoju tek venčanu suprugu Ivanu, koju je spominajo skoro svakoga dana.

foto: Printscreen

Po ulasku u najnoviji serijal najpopularnijeg rijalitija, čini se da se situacija u ljubavnom gnezdu bivšeg političara značajno promenila, s obzirom na to da je ubrzo po ulasko otpočeo "flert" sa novom cimerkom.

Iako tvrdi da Aleksandru Marjanović poznaje od ranije, Požgaj nije želeo da otkriva detalje, ali je ubro završio u njenom krevetu.

Nakon pokajanja i javnog izvinjenja supruzi i porodici usledile su nove prevare.

foto: Printscreen

Na žurci u "Parovima" Požgaj je prvo poljubio Meu Bond, a onda se prepustio vrelom flertu sa Ilijanom Vagić.

Ipak, juče tokom "Nedeljnog ručka" takmičar je opisivao atmosferu nedeljnog ručka iz svog doma, a onda izustio rečenicu koja je svima zaparala uši:

- Nećete me nikada videti da plačem u sedmoj sezoni, jasno mi je šta pokušavate, i jeste mi teško - počeo je Požga, a onda izgovorio ono što su mnogi povezali sa zahlađenjem odnosa sa suprugom:

foto: Printscreen

- U mom domu, kuvam ja Ivana obožava kada ja spremam hranu. Naravno, kada nije u Njujorku, što je retko slučaj - kazao je Aleksadar, a njegov ton govorio je sve.

Da li je razdvojenost ta koja je udaljila učesnika "Parova" i njegovu suprugu, ostaje da vidimo.

Bonus video

SRPSKA VODITELJKA REŠETALA JE GOSTE U STUDIJU, A SVI MUŠKARCI LUDELI SU ZA NJOM! Onda je nestala sa malih ekrana, pa je vrelim plesom ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE!

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.