ZERINA ĆE TEK SAD HISTERISATI: Isplivale poruke koje dokazuju da je ipak ABORTIRALA Čolakovo dete! (FOTO)
Zerina je zadnjih dana u nervnom i emotivnom rastrojstvu, Foto: Printscreen

IZAŠLO NA VIDELO

ZERINA ĆE TEK SAD HISTERISATI: Isplivale poruke koje dokazuju da je ipak ABORTIRALA Čolakovo dete! (FOTO)

Očigledno je da je Užičanin toliko kivan na bivšu devojku i da želi da joj se osveti po svaku cenu što ga je ostavila, pa iznosi njene najveće tajne i udara je gde je najviše boli

Objavljeno:

Zerina Hećo je u sve gorem stanju! Starleta je ponovo doživela nervno rastrojstvo nakon što je njen bivši dečko Bane Čolak do detalja opisao njen navodni abortus prošle godine!

foto: Printscreen

Očigledno je da je Užičanin toliko kivan na bivšu devojku i da želi da joj se osveti po svaku cenu što ga je ostavila, pa iznosi njene najveće tajne i udara je gde je najviše boli. Nakon što ju je nazvao "jadnom silovanom devojčicom", Zerina ga je udarila pesnicom u glavu i počela da urla. Sada je Bane otišao korak dalje i do detalja opisao kako je Hećova abortirala njihovo dete.

foto: Printscreen

- Samo je moja majka bila upoznata s tim. Uradili smo to u Užicu, da ne bi bilo u njenom gradu, da bi se zataškalo. Ne znam ime doktora, bile su dve žene. To smo završili na njenu inicijativu. Mi smo je molili da to ne radi. Bili smo četiri dana u Užicu, nakon toga smo otišli - rekao je on i dodao:

foto: Damir Dervišagić

- Abortus se dogodio 20. avgusta u Užicu. Sećam se da smo početkom avgusta bili u Sarajevu jer je njenoj majci bio rođendan, nakon čega smo otišli kod mene. Preko preporuke sam našao kliniku na kojoj će abortirati. Abortus je trajao sat vremena, a inače Zerina je poslednju menstruaciju imala 4. jula, kasnilo joj je dosta. Nakon toga, ostali smo u Užicu još četiri dana - rekao je Bane, a Zorica Marković je potvrdila tu priču i rekla da je njoj nedavno Čolak identičnu ispričao.

foto: Printscreen

Kada je Zerina to čula, počela je da negira, a potom je krenula da urla. Ona je otišla u pab, gde je počela da se valja po podu i da vrišti. U pomoć su joj potrčale Miljana Kulić i Jelena Krunić, koje su je grlile i smirivale. Zerina je kroz suze i stravične urlike govorila "hoću napolje", dok su cimerke pokušale da je dovedu u normalu.

foto: Printscreen

Na Jutjubu su se pojavile prepiske između Baneta i njegove majke tokom tog perioda kada je Hećo navodno abortirala, što ukazuje na to da je Čolak govorio istinu.

foto: Printscreen

- Je l' počelo - pitala ga je Jasmina, a on je odgovorio:

- Da, da, unutra. Sad će kraj. Moraće da leži tu sat vremena.

Bonus video

DIVLJA EMOCIJA ANE I DAVIDA! NAPRAVILI HAOS U DVORIŠTU: Koraćeva razmazila dečka, pa u naletu strasti umalo upala u bazen!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.