SUBOTIĆI OČAJNI ZBOG ALEKSANDRE: Još uvek živi kod svekrve, a njen stric je uputio BRUTALNU poruku svima!
Aleksandra Subotić još uvek čeka da se David predomisli, Foto: Printscreen

RASULO

SUBOTIĆI OČAJNI ZBOG ALEKSANDRE: Još uvek živi kod svekrve, a njen stric je uputio BRUTALNU poruku svima!

Dok je Aleksandra i dalje kod Davidove majke Biljane u Veterniku, njen stric Srboljub Subotić je poručio da smatra da je jasno kako ovu bivšu zadrugarku sada mnogi guraju u propast.

Objavljeno: 10:37h

Nakon što su je diskvalifikovali Aleksandra Subotić je doživela još jedan šok po napuštanju "Zadruge 2". Naime, njen dečko David Dragojević je par dana po njenom izlasku započeo vezu sa Anom Korać. Dok Ana i David ne mogu da se kontrolišu pred kamerama, Srboljub Subotić je imao jasnu poruku za svoju bratanicu Aleksandru.

foto: Printscreen

Naime, dok je Aleksandra i dalje u Veterniku kod Davidove majke Biljane Dragojević, iz Kaluđerice, Srboljub Subotić je poručio da smatra da je jasno kako ovu bivšu zadrugarku sada mnogi guraju u propast.

- Mnogi je podržavaju i guraju u propast. Toga sam postao svestan nedeljama unazad. Pametuju i kače fotke sa Davidom i ukopavaju je. Ta priča je završena kako god. I vi koji to radite, prestanite to da činite! Nema više podrške za Davida i Aleksandru! Ako podržavate, opredelite se. Aleksandra ili David ili bilo ko drugi. Kraj te veze je vidljiv i pored svih napora da to ne bude tako. Aleksandra pod hitno mora da se digne i krene dalje, a ne da sedi, nada se i da joj pojedini od vas da daju lažnu nadu. Nade nema - poručio je Srboljub i dodao:

- Život ide jako brzo napred i prepreka mora da se preskoči. Ostavite Bilju na miru, ni ona nije želela ovo, mada i ona mora jasno da kaže da je kraj. Šteta bi bilo da Aleksandra sačeka jul mesec i da praznih džepova tek tada krene put Beograda. A Beograd je grad koji ne voli gubitnike... - poručio je Srboljub Subotić na Instagramu.

Bonus video

MILJANA KULIĆ ODLUČILA DA PONOVO ZATRUDNI U RIJALITIJU: Sve se dogovorila sa Zolom, a Marija će EKSPLODIRATI kada ovo čuje!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.