UDARIĆE STARLETA NA STARLETU: Ana Korać prebledela kada je videla Staniju u Zadruzi! (VIDEO)
Stanija se sinoć na velika vrata vratila u Zadrugu, Foto: Printscreen

NEPRIJATNOST

UDARIĆE STARLETA NA STARLETU: Ana Korać prebledela kada je videla Staniju u Zadruzi! (VIDEO)

Starleta je bila u šoku

Objavljeno: 09:24h

Od sinoć, Stanija Dobrojević je ponovo učesnica rijalitija Zadruga. Pre ulaska na imanje, u studiju kod Dušice Jakovljević, ova starleta je iznela svoje stavove o pojedinim zadrugarima.

Interesantno je da je za Baneta Čolaka rekla da je on zapravo žrtva Zerine Hećo, a Draganu Mitar je prozvala da je klasična sponzoruša i da joj se zato ne sviđa.

foto: Printscreen

S druge strane, pohvalila je vezu Marka Miljkovića i Lune Đogani kao lep par, a u slučaju Davida Dragojevića je primetila da se za kratko vreme ohladio od Aleksandre Subotić i započeo vezu sa Anom Korać.

foto: Printscreen

To je bilo u studiju, a nešto kasnije smo imali prilike da vidimo reakcije zadrugara na njen dolazak na imanje. Stanija se sa svima pozdravila, a posebno srdačno sa Mikijem Đuričićem, Lepim Mićom, Zoricom Marković, Lunom Đogani, Adamom Đoganijem i Aleksom Savićem.

Ana Korać je ranije negodovala kada se pominjalo Stanijino ime i zato je mnoge zanimalo kako će izgledati ovaj susret. Stanija je Ani pružila ruku i ova je njoj i rukovale su se, ali Anin pogled nekoliko sekundi nakon rukovanja, možda najbolje otkriva da se Koraćeva uopšte nije obradovala zbog nove ukućanke.

Uostalom, pogledajte i sami kako je Stanijin ulazak na imanje izgledao...

Bonus video

MATORA SE JAVNO OBRATILA KIJI KOCKAR: Svi su zanemeli kada su čuli njeno ime, a evo šta je pevačici poručila Tomićeva!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.