SRAMOTNO! OPTUŽILI RADU ZA KRAĐU, PA PALE JEZIVE UVREDE: Je*em te u usta štrokava! Ne kupaš se, smrdiš!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

SRAMOTNO! OPTUŽILI RADU ZA KRAĐU, PA PALE JEZIVE UVREDE: Je*em te u usta štrokava! Ne kupaš se, smrdiš!

Svađe ne prestaju

Objavljeno:

Nakon uspešne igre istine, Veliki šef poslao je zadrugarima picu koju dobijaju kao nagradu jer su bili iskreni sinoć. Kao i uvek nastala je rasprava između stanara zbog ove nagrade.

foto: Printscreen

U kući se desila velika svađa nakon što je Maja Marinković govorila Radi Vasić kako je ukrala dva parčeta pice, što je Rada negirala. U sve se umešao Bora Santana, a nakon njega i većina zadrugara imala je komentar na ovu temu.

- Rada je uzela pice, nego se folira i laže. Sram te bilo da kradeš picu! Nemoj da mi držiš moralno predavanje, lopužo! Ma marš, ne možeš ti da jedeš, a drugi ništa! Vi ste ukrali dve pice - govorila je Maja Radi.

- Ma marš tamo, gubi se! Marš! Ja sam ovde ostavila moja dva parčeta. Nemoj mene da napadate zbog slatke pice. Da sam je ja pojela, pa da kažeš - pričala je Rada.

Zatim je nastala nova svađa između Bore, koji je branio Radu, i Maje koja je govorila Santani kako zna samo da se svađa sa ženama. Lepi Mića odlučio je da stane na Majinu stranu i tokom ove rasprave je branio od Bore.

- Ti ćeš Radu da napadaš, a nije Rada ukrala picu. Klošarka jedna - uputio je Bora ove reči Maji.

- J*bem te u usta ta tvoja štrokava! Nije ni čudo što nemaš devojku, jer si jadan! Niko te neće, jer si pi*ka jedna mala smrdljiva. Ne kupaš se, smrdiš! Sa tim brčićima si kao jarac - govorila je Maja Bori.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.