KIJA I SLOBA RADE NA PRINOVI?! Odlaze u Ameriku da prave BEBU! Kockareva je to oduvek ŽELELA!
Kija Kockar i Sloba Radanović u junu odlaze u Ameriku, Foto: Printscreen/Instagram

priželjkuju

KIJA I SLOBA RADE NA PRINOVI?! Odlaze u Ameriku da prave BEBU! Kockareva je to oduvek ŽELELA!

Iako je Sloba toliko uvređen da tvrdi da je stavio tačku na ljubav sa Kijom, ona ga mnogo bolje poznaje i zna da će ovo leto promeniti njihov život

Objavljeno:

Nakon svađe, sve je slađe, a to izgleda posebno važi za Kristinu Kockar i Slobodana Radanovića, koji se malo mire, malo svađaju.

Iako je Sloba toliko uvređen da tvrdi da je stavio tačku na ljubav sa Kijom, ona ga mnogo bolje poznaje i zna da će ovo leto promeniti njihov život.

Naime, njih dvoje u junu idu u Ameriku, gde će biti zajedno tokom turneje, što je prava prilika da daleko od spletki, neprijatelja i njegovih roditelja, koji se u sve mešaju, učvrste svoju ljubav.

foto: Printscreen

- Kija je oduvek htela dete sa Slobom, a i on sa njom, samo eto, nije im se dalo. Kada su posle "Zadruge" pokušali ponovom, zlobnici su opet uspeli da ih posvađaju, ali to ne može da traje dugo. Oni su suđeni jedno drugom i oni to znaju. - priča izvor blizak pobednici rijalitija, i dodaje:

- Imaju zajedničku turneju u junu, čekaju samo vize. Srećni su što će se odvojiti od ovog ludila koje ih prati jer će moći u miru da se posvete jedno drugom. Kija je prva dobila poziv za Ameriku, a onda su organizatori došli na ideju da se pojavi zajedno sa Slobom, što je oboma bilo super. Mesec dana će biti nerazdvojni i vratiće se odnos koji su imali nekada. Kristina je otvorenog duha, ona bi mogla tamo i da živi, naročito ako bi stvorili porodicu. - otkriva izvor za Svet i dodaje:

foto: Printscreen Youtube

- Rekla mi je "Sloba i ja u Americi pravimo bebu". Oduvek ti žele, a osim toga lekari su rekli Kiji da bi trebalo što pre da zatrudni kako bi smirila hormone. To je veoma važno da joj se tumor na dojci ne bi vratio. Ma, njima dvoma je samo potrebno da se sklone iz ove sredine, koja ih stalno svađa. Zajedno su išli u ambasadu da vide šta im je potrebno za vizu, a kad polete sve će biti drugačije.

Kockareva će imati vremena da objasni Slobi zašto ga je uvredila da je biseksualac, pa kad se pomire, mogu da nastave tamo gde su stali. I vrate se sa lepim vestima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.