LUNA I MARKO PONOVO ZAJEDNO: Hoću da CRKNEM bez tebe! Blogerka oprostila Miljkoviću, pa USKOČILA kod njega u krevet
Luna Đogani i Marko Miljković obnovili su svoju romansu, Foto: Printscreen

zadruga 2

LUNA I MARKO PONOVO ZAJEDNO: Hoću da CRKNEM bez tebe! Blogerka oprostila Miljkoviću, pa USKOČILA kod njega u krevet

Blogerka je prišla di-džeju kako bi razgovarala sa njim o svemu što se prethodnih dan, a na kraju su uspeli da zajednički reše probleme

Objavljeno: 10:32h

Luna Đogani i Marko Miljković nakon žestoke svađe okončali su svoju romansu. Iako su govorili da ne postoji mogućnost da njihovoj ljubavi daju drugu šansu, sinoć je ipak palo pomirenje.

Blogerka je prišla di-džeju kako bi razgovarala sa njim o svemu što se prethodnih dan, a na kraju su uspeli da zajednički reše probleme.

- Hoćeš li da slušaš svoje srce? Je l' ti lakše da ćutiš i patiš? Ja ne volim kada je neko grub prema meni, ali moraš i ti da priznaš da si i ti bio. Nije trebalo da reagujem tako. Ne možeš da pričaš da ti je stalo i da hoćeš da pričamo kada se ohladimo, koja je poenta onda? Da li ti je stalo do mene? Molim te odgovori mi! Nedostajem li ti - ispitivala je Luna.

- Ti si meni rekla da sam pijan, ja sam samo bio besan. Ne slušaš me. Ja sve otvoreno pričam. Nisam hteo ni stvari da ti bacam. Ovde nema bežanja od problema - odgovorio je Marko, a zatim se nadovezala Luna:

- Ja sam jutro nakon svega htela da trčim tebi u zagrljaj. Umrla sam kada sam te videla samog u krevetu. Ja ne mogu da izdržim više, hoću da crknem. Svakog dana sam sve zaljubljenija u tebe, sutra ću biti još više. Budiš u meni mir.

Potom je Đoganijeva prišla Miljkoviću i zagrlila ga, a zatim su počeli da se ljube. Nema sumnje da su nedostajali jedno drugom, budući da su odmah otišli u krevet gde su člitavu noć razmenjivali nežnosti.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.