MARKO JE IPAK POKLEKAO! Luna se rasplakala posle OVOGA! (VIDEO)
Luna se raspakala, Foto: Zadruga

emotivni slom

MARKO JE IPAK POKLEKAO! Luna se rasplakala posle OVOGA! (VIDEO)

Malo ko je očekivao ovakav ishod

Objavljeno: 07:19h

Luna Đogani sinoć je pred svim zadrugarima priznala da se zaljubila u Marka Miljkovića, da ga voli i da joj je teško što su prekinuli vezu. Iako je prethodne noći tvrdila da do pomirenja između njih dvoje ne može doći i da oni nisu jedno za drugo, Luna je sinoć otkrila da je spremna da Marku pruži novu šansu i da se pomiri sa njim.

– Ja mogu da priznam da se jako loše osećam, da mi mnogo nedostaje, da se osećam prazno, da iskreno nemam želju da budem ovde… Znala sam da će se ovo desiti, znam šta sam rekla sebi da neću da se zaljubljujem i da neću više da se vezujem ni za koga jer sam ja ovakva. Ja mogu da blejim sa ovom čašom dve nedelje, ja ću se zaljubiti u tu čašu, vezaću se i posle će mi biti teško. Teško mi je da ustanem ujutro i da ne vidim njega pored sebe, legnem, teško mi je, vezala sam se – priznala je Luna, koja se u tim trenucima i rasplakala.

Međutim, u toku emisije, Marko nije bio zainteresovan za pomirenje. On je rekao da ga Luna nije poštovala i da njih dvoje ne treba da budu zajedno.

Ipak, Marko se nekoliko sati kasnije predomislio. Luna i on su se osamili i u toku razgovara uglavnom je ona bila ta koja je tražila novu šansu i nakon nekoliko minuta nagovaranja, Marko nije uspeo da odoli i on je zagrlio i izljubio Lunu i njih dvoje su ponovo zajedno.

BONUS VIDEO: MARIJA PODNELA TUZBU PROTIV MIKIJA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.