SVI ĆE BITI TUŽENI: Gagi Đogani OŠTRO ZAPRETIO zbo Lune! Mnogima se ne piše dobro! (FOTO)
Gagi je rešio da preduzme korake, Foto: Damir Dervišagić

NEĆE VIŠE DA ĆUTI

SVI ĆE BITI TUŽENI: Gagi Đogani OŠTRO ZAPRETIO zbo Lune! Mnogima se ne piše dobro! (FOTO)

Mnogi su osudili ovu vezu

Objavljeno:

Luna Đogani i Marko Miljković našli su se u centru medijske pažnje nakon što su započeli vezu u rijalitiju.

foto: Printscreen Youtube

Mnogi su osudili ovu vezu. Broj stranica na društvenim koji je aktivno “hejtovao” ovaj odnos i Lunu generalno toliko je porastao, te je blogerkin otac Gagi Đogani rešio da se oglasio putem Instagrama. Denser je svima uputio upozorenje.

“Sve velike hejterske stranice Lune Đogani će u narednih nekoliko dana biti prijavljene, nakon što saznamo identitet osoba koje su incijatori grupa i koji se bave prozivanjem porodice Đogani po svim osnovama, vređanju i narušavanju mira i dostojanstva, pozivanja na mržnju i medijski linč, napravićemo tužbe i javno otkriti identitete. Više se ‘ne igramo rijalitija’ i ne branimo ćutanjem. Vreme je da se neke stvari i neki ljudi postave na svoje mesto. Takođe, molim sve Lunine fanove da svoju energiju i pažnju usmere ka Luni, da budu dostojanstveni i da se ne spuštaju na nivo plaćenih botova, neka naš jezik komunikacije bude jezik ljubavi a ne mržnje. Srdačan pozdrav“, poručio je Gagi na Instagramu.

Bonus video

LUNA SA MARKOM IMALA SEKS POD TUŠEM, A I DALJE MISLI NA SLOBU: Đoganijeva se uplašila, šta će biti kada Miljković SAZNA?!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.