ANA I DAVID OGOVARALI KIJU I SLOBU: Radanoviću se neće dopasti ono što je starleta rekla o njemu!
David i Ana su se dotakli Kije i Slobe, Foto: Printscreen

bivše drugarice

ANA I DAVID OGOVARALI KIJU I SLOBU: Radanoviću se neće dopasti ono što je starleta rekla o njemu!

Komentarisali su njenu karijeru

Objavljeno:

David Dragojević i Ana Korać razgovarali su o bivšim učesnicima Zadruge Kiji Kockar i Slobi Radanoviću. David je pohvalio Slobinu pesmu "Kocka", a zatim i sve Kijine pesme.

Potom su komentarisali Kijinu karijeru o kojoj su imali samo reči hvale.

foto: Printscreen

- Ona gura sada sama? Pa i treba da gazi! Ona je jedina od svih rijaliti učesnica koja je napravila tako nešto, tu slavu što je ovde stekla i na pravi način unovčila. Stan, kola... I treba tako. Nije to lako. Treba se boriti sa tim. Svaka čast, ja volim kada neko uspe tako. Zamisli sve to ostaviš, baš treba imati onu stvar - govorio je David.

foto: Printscreen

- Šta je sve preživela. Zato što je inteligentna. Zatvore ti se jedna vrata, otvori se sto drugih. Mi smo svi bili šokirani kada je ona ušla. Ulazi i počinje pesma "Stjuardesa", pojavljuje se ona i niko ne zna ko je ona. Sloba kaže: "To je moja žena" i mi svi počeli da vrištimo. Ona je njega gurala. Mi smo mislili da taj brak nije ništa, on (Sloba) je to tako predstavio - govorila je Ana.

Bonus video

KARAĐORĐE NIJE DAO ALEKSANDRI DA ZAVRŠI ŠKOLU, IMA JEDAN RAZRED SREDNJE: Ljuba iznela ŠOK detalje, Subotić je želeo da njegova ćerka radi u NOĆNOM KLUBU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.