RAZVALJIVALE VRATA I LOMILE KAMERE! Miljana i Marija završile u policiji! (VIDEO)
Orilo se imanje, Foto: Printscreen

NEZAPAMĆEN SUKOB

RAZVALJIVALE VRATA I LOMILE KAMERE! Miljana i Marija završile u policiji! (VIDEO)

Burno veče na imanju u Šimanovcima

Objavljeno: 09:53h

Miljana i Marija Kulić su u toku noći ponovo došle u sukob sa Mikijem Đuričićem. U jednom trenutku, pčelar je na Mariju prosuo čaj iz šolje i tada je nastao pravi haos.

– Sada ću mamicu da ti je**em! Je**m te u usta smrdljiva! - vrištala je Miljana. – Možete da mi popušite ku**c! - odgovorio im je Miki.

– Vodi ćerku u ludnicu! Došli ste ovde da nas je**te sve! - rekao je Đuričić Mariji.

– Ne izbacili ga, ti i ja idemo odavde! - vikala je Miljana.

foto: Printscreen

Miljana i Marija su toliko bile bezobzirne u toku noći da nisu razmišljale čak ni o malom Željku, koji je bio u apartmanu. Miljana je slomila kameru i razvalila je vrata iz pomenutog apartmana. Miljana je čak u jednom trenutku bacila kamen na prozor prostorija gde joj je sin, a potom je od dadilje zatražila da obuče Željka i da ga odmah i odlaze iz rijalitija.

Dadilja Klara je sve vreme upozoravala Kulićke da ne treba izvoditi dete po noći i kada je hladno, ali one nisu slušale ove savete.

Nešto kasnije, Miljana i Marija su napustile imanje i završile su prvo u ambulanti, a potom i u policiji, jer žele da tuže Mikija.

Inače, kako portal Espreso.co.rs saznaje, u trenucima dok su odlazile na lekarski pregled, Miljana je fizički nasrtala čak i na ljude iz produkcije Zadruge.

Miljana i Marija su zahtevale da se Miki izbaci, a zaboravile su šta su njih dve radile u Zadruzi. Noć ranije, Miljana je više puta uradila Marka Petruševića Petrućija, a Miljana je pre nekoliko meseci flašom punom vode pogodila Jelenu Golubović i tada je onesvestila. Osim toga Miljana se svakodnevno iživljava i nad radnicima u produkciji. Sve to su samo neki od razloga zbog kojih bi pre svega Miljana odavno trebalo da bude diskvalifikovana, ali joj je produkcija ovakva ponašanja praštala.

Bonus video

Zadruga 2 - Žestoka svađa Mikija, Miljane i Marije Kulić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.