DOSTA STE POZIVALI NA MRŽNJU I LINČ: Gagi Đogani potpuno POLUDEO, pa javno ZAPRETIO svima!
Gagi Đogani, Foto: Printscreen Youtube

IZREVOLTIRAN JE!

DOSTA STE POZIVALI NA MRŽNJU I LINČ: Gagi Đogani potpuno POLUDEO, pa javno ZAPRETIO svima!

Mnogi su osudili ovu vezu!

Objavljeno:

Luna Đogani i Marko Miljković otkako su se poljubili u centru su pažnje kako cimera iz rijalitija, pa tako i javnosti.

Mnogi su, naime, osudili ovu vezu. Broj stranica koji je aktivno "hejtovao" ovaj odnos i Lunu generalno toliko je porastao da se blogerkin otac Gagi Đogani oglasio putem Instagrama i svima im uputio upozorenje koje vam prenosimo u celosti:

"Sve velike hejterske stranice Lune Đogani će u narednih nekoliko dana biti prijavljene, nakon što saznamo identitet osoba koje su incijatori grupa i koji se bave prozivanjem porodice Đogani po svim osnovama, vređanju i narušavanju mira i dostojanstva, pozivanja na mržnju i medjski linč, napravićemo tužbe i javno otkriti identitete. Više se 'ne igramo rijalitija' i ne branimo ćutanjem. Vreme je da se neke stvari i neki ljudi postave na svoje mesto. Takođe, molim sve Lunine fanove da svoju energiju i pažnju usmere ka Luni, da budu dostojanstveni i da se ne spuštaju na nivo plaćenih botova, neka naš jezik komunikacije bude jezik ljubavi a ne mržnje. Srdačan pozdrav", poručio je denser.

Bonus video

ZORICA PROVODADŽISALA, A OLJA UMALO NASELA: Ja se na tvom mestu ne bih odvajala od Pavla! Možda LEGNETE JEDNO DRUGOM, nikad se ne zna! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.