Marko Miljković uživo OŠURIO po Slobi Radanoviću! Luna je BEZ PARDONA podržala OVE reči!
Sloba, Luna i Marko, Foto: Damir Dervišagić, Prinstcreen/Youtube, Printscreen Instagram

ODMAH

Marko Miljković uživo OŠURIO po Slobi Radanoviću! Luna je BEZ PARDONA podržala OVE reči!

Lunino učešće u prethodnoj Zadruzi definitivno je obeležila veza sa pevačem Slobodanom Radanovićem sa kojim je u rijalitiju i raskinula

Objavljeno:

Marko Miljković trenutno je jedan od najaktuelnijih učesnika rijaliti programa "Zadruga", a tome je zasigurno i doprinela njegova veza sa Lunom Đogani.

Njih dvoje gostovali su u emisiji "Magazin In" Sanje Marinković, zajedno sa Draganom Mitar, Suzanom Perović i Mikijem Đuričićem.

Lunino učešće u prethodnoj "Zadruzi" definitivno je obeležila veza sa pevačem Slobodanom Radanovićem sa kojim je u rijalitiju i raskinula. Ona je sada uplovila u romatičnu avanturu sa Miljkovićem, koji je kratko prokomentarisao njenog bivšeg dečka, Slobu. Na pitanje voditeljke kako bi reagovao kada bi se negde sreli, Marko je rekao:

- Dobar dan i doviđenja. Mi nikada nismo bili u specijalno dobrim odnosima. On i ja nemamo nikakvih zajedničkih tema, apsolutno. Totalno smo dva različita sveta. Upoznao sam ga i kroz neka njegova dela - ispričao je Miljković.

Da li će i kako Sloba reagovati na ove komentare, ostaje nam da vidimo. Ono što zasigurno stoji je to da je Luna u vezi sa Markom srećnija i ispunjenija, što je i sama priznala u emisiji.

Bonus video

MINA, TOMA I MARKO U STRAŠNOM OKRŠAJU: Potegli flaše, pljuvali se preko stola, a obezbeđenje ih JEDVA RAZDVOJILO! DEMOLIRALI PAB! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.