GENETSKE BOLESTI I RAZDOR: Ono što bi moglo Miljanino i Zolino dete da nasledi, DUBOKO JE ZABRINULO SVE!
Foto: Printscreen/ DailyMotion

ZADRUGA 2

GENETSKE BOLESTI I RAZDOR: Ono što bi moglo Miljanino i Zolino dete da nasledi, DUBOKO JE ZABRINULO SVE!

Nije sve tako lepo kao što izgleda

Objavljeno:

Sinoć je u toku pregleda snimaka u Zadruzi atmosfera dovedena do usijanja. Prva na redu bila je Miljana Kulić, a na samom početku pušten je njen i Zolin video na kojem se ljube i razmenjuju nežnosti. Na kraju je prikazana i scena veridbe. Miljana je bila presrećna sve dok njena majka Marija nije rekla da sumnja u Zolina osećanja prema Miljani. Povela se raspava i oko Miljanine svadbe, a Veliki šef je obećao da će svadbu oraganizovati veoma brzo i da će biti sve kako Miljan bude tražila, da joj naprave svadbu iz snova.

Miljana i Zola
Miljana i Zola foto: Printscreen/Youtube

Marija, Miljanina majka je potom rekla da ona neće doći na svadbu, zbog čega ju je Miljan nazvala dušmankom, a onda prokomentarisala kako će njen otac i sestre sigurno doći. Tim povodom se oglasio Miljanin otac, Siniša Kulić, koji je izjavio da, ako Marija ne dođe neće ni on doći na svadbu. - Nikako ne gledam na tu situaciju, isto kao i Marija. Ja imam ženu, ako idem ja ide i moja žena, ako ne ide moja žena ne idem ni ja. Glupo bi bilo da ne odemo, mada ja nisam za svadbu. Kada se Marija rasplakala osećao sam se isto kao i ona, teško mi pada da gledam njene suze - rekao je Kulić ovom prilikom za medije.

foto: Printscreen

On se boji da Miljana nije dovoljno upoznala Zolu, a njegovu porodicu uopšte ne poznaje i to bi moglo biti opasno po nju. - Sa svakim se ne stupa u brak, prvo pogledaš njegovu genetiku, njegove roditelje, jer se produžavaju bolesti koje su genetska nasleđa. Voleo bih da ona bolje upozna tog momka, nije mi svejedno da se moja ćerka osami sa nekim. Takođe bih voleo da se ona uda van rijalitija - rekao je Kulić. Kada su u pitanju njene scene s*ksa sa Zolom, Siniša kaže da mu nije bilo svejedno i da je to odmah prebacio.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.