ŠOKANTNO! Marko otkrio: Sanja košta 250 evra! (VIDEO)
Marko je uvredio Sanju!, Foto: Printscreen Youtube

ŠOK

ŠOKANTNO! Marko otkrio: Sanja košta 250 evra! (VIDEO)

Pale žestoke optužbe

Objavljeno:

Tokom sinoćne emisije u "Zadruzi", takmičarima u ovom rijalitiju je pušten snimak na kojem se čuje kako Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora pričaju o tome da Marko Miljković često gleda Sanju. Miljkoviću su ove priče bile smešne.

– Pokušaj da se pravi priča to je sigurno. Sa mnom nikakvu priču niko neće moći da napravi ni u kom smeru. Moja osećanja i moj stav prema Matoroj i Sanji je jasan. Ja tu nemam stvarno šta da pričam – rekao je Marko i dodao: – Nemoj da pričaš da je riba kada je mentalno rasprad sistema. Znači, molim te.

– Što si muvao tu ribu onda napolju? – upitala je Matora Miljkovića. – Ako pričaš da je Sanja riba, nikakva mi riba nije. Ako hoćeš o mojim ribama i mojim ukusima. Apsolutno nikakva riba nije – reagovao je Marko. – Ja bih samo zamolila moju Lejlu. Ja sam slučajno našla prepisku moju i Markovu na „Facebook“-u pa da vidimo, pošto ja nisam riba i ne znam i ja šta, koga je on muvao i kako je muvao – poručila je Sanja.

– Pa, s obzirom da nisam hteo da trošim 250 evra, pa ajde da se malo potrudim oko tebe. Hoćemo tako? Ajde ljudi, smirite loptu, bolje vam je – reagovao je Marko.

Pogledajte snimak!

BONUS VIDEO:

ZORICA PROVODADŽISALA, A OLJA UMALO NASELA: Ja se na tvom mestu ne bih odvajala od Pavla! Možda LEGNETE JEDNO DRUGOM, nikad se ne zna!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.