SKANDALOZNA ŽURKA U ZADRUZI! MARKO NIJE ŽELEO S*** SA NJOM! Luna iskalila bes na Marijani! (VIDEO)
Luna na kraju ipak nije imala sex!, Foto: Print Screen Youtube

strašno

SKANDALOZNA ŽURKA U ZADRUZI! MARKO NIJE ŽELEO S*** SA NJOM! Luna iskalila bes na Marijani! (VIDEO)

Sinoć je bila održana još jedna žurka u "Zadruzi". U toku noći, blogerka je nagovarala Marka Miljkovića da odu u tuš kabinu kako bi imali seksi. Marko je u početku odbijao takvu mogućnost i više puta je Luni skretao pažnju da vodi računa kako se ponaša jer oko njih su kamere

Objavljeno: 07:32h

Nekoliko dana, Luna Đogani nije pravila dramatične scene na imanju u Šimanovcima, ali je sinoć tu pauzu prekinula.

Sinoć je bila održana još jedna žurka u "Zadruzi". U toku noći, blogerka je nagovarala Marka Miljkovića da odu u tuš kabinu kako bi imali seks. Marko je u početku odbijao takvu mogućnost i više puta je Luni skretao pažnju da vodi računa kako se ponaša jer oko njih su kamere.

Miljkovića je ona na kraju ubedila da odu zajedno ispod tuša, međutim, problem je nastao kada je Marko saznao da je njegova devojka drugim zadrugarima pričala da će njih dvoje ići u tuš kabinu.

Zbog toga je Marko odustao od tuš kabine, a Luna je tako prokockala šansu za seks sa svojim dečkom. Od tog trenutka, primetno je bilo daje Luna nervozna i nakon jedne svađe između Tome Panića i Jovane Tomić Matore, Luna je ušla prvo u raspravu sa Markom, koji je branio Tomu, a potom i u svađu sa Marijanom Zonjić.

Napuši se ku**a! - poručila je Luna Marijani. – I ti isto! - odgovorila joj je Zonjićeva. – Stalo mu je do Tome. Luna ti ne možeš da skapiraš. Jeste, sviđa mu se Toma, ali kao drug, a ti ne možeš da skapiraš jer ne znaš šta je pravo drugarstvo - rekla je Marijana Luni.

Nakon ovih reči, Luna je preko kreveta prišla do Marijane i samo zahvaljujući reakciji Rebeke Popović, Marka Miljkovića i Sava Perovića, sprečeno je da dođe do fizičkog kontakta.

Luna je bila besna i histerisala je!
Luna je bila besna i histerisala je!foto: Print Screen Youtube

Miljković je povukao Lunu na svoj krevet i pokušao je Lunu da smiri i tada je ona i pokazala da je zapravo besna zbog toga što ju je Marko odbio za seks. – Je li se stidiš mene? Koji ti je ku**c? Čega se stidiš? Mene se stidiš? Jesam toliko loša pa me se stidiš? Pa, šta je problem onda? Jesi mi zbog toga upropastio veče? Gde je problem? Je li zbog toga što sam rekla da se tuširamo zajedno? - histerisala je Luna na Marka.

Tu se situacija nije smirila i Luna je nakon histerisanja na Marka izletelea iz spavaće sobe i fizički je nasrnula na Marijanu. Ona je Zonjićevu ovog puta uspela da zakači i čak ju je ogrebala. Reagovalo je obezbeđenje i Luna je izvedena sa imanja.

Pogledajte kako je sve ovo izgledalo

BONUS VIDEO:

SKROZ GOLA NINOVA ĆERKA: Ovakvu Sandru do sada niste videli! Ponosno pokazala svoje ATRIBUTE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.