GASTOZ JE DŽENTLMEN I NE RADI NIŠTA ŠTO NE TREBA: Saru Reljić spajaju S NJIM, a ona otkrila tajnu njihovog odnosa
O Sarinom i Gastozovom odnosu se mnogo spekuliše, Foto: Printscreen/ Instagram/ gastozz__

OTKRIVAMO

GASTOZ JE DŽENTLMEN I NE RADI NIŠTA ŠTO NE TREBA: Saru Reljić spajaju S NJIM, a ona otkrila tajnu njihovog odnosa

S obzirom na to da je Gastoz poznat kao veliki zavodnik, pitali smo Saru da li joj je rijaliti zvezda možda davala znake da mu se dopada

Objavljeno: 20:39h

Pevačicu Saru Reljić već određeno vreme mediji spajaju s rijaliti zvezdom Nenadom Marinkovićem Gastozom, a priču potpiruju njihove zajedničke fotografije koje kruže društvenim mrežama.

Mi smo ovim povodom porazgovarali s pevačicom kako bi nam razjasnila tajnu njihovog odnosa:

foto: Printscreen

- Gastoz je super dečko. Mi nismo zajedno, to moram da kažem, ali on je mnogo gotivan dečko i meni stvarno mnogo prija kad je neko tako pozitivan. U suštini, išli smo na neki rođendan zajedno, a pre toga smo snimali emisiju i onda smo se tako združili. Pre toga nismo ni izlazilim ni ništa. Samo smo po par nekih poruka razmenili vezano za tehniku i za taj klub, pošto je i on bio u tom klubu par dana pre mene - rekla je Sara za portal Espreso.co.rs

S obzirom na to da je Gastoz poznat kao veliki zavodnik, pitali smo Saru da li joj je rijaliti zvezda možda davala znake da mu se dopada:

?

A post shared by Nenad Marinkovic-Gasttozz (@gastozz__) on

- To njega morate da pitate (smeh). Mane, on je skroz opušten lik. Što se toga tiče nije napadan. Samo se zeza i to je to. Ja nisam primetila da on nešto mene tu muva. Kao pravi džentlmen, ništa nije radio što ne treba.

Kako će se njihov odnos dalje razvijati, vreme će pokazati, a čitav razgovor sa Sarom Reljić pogledajte u video-prilogu koji sledi:

Bonus video

POSLE JK PORNO AFERE SVI STIGLI NA SNIMANJE ZG: Niko nije želeo da priča o Karleuši, a onda je Šerifovička POENTIRALA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.