LEPOG MIĆU NEK JE SRAMOTA NJEGOVIH GODINA, PUN JE MRŽNJE I HOĆE DA RASTAVI MARKA I LUNU: Kad prijatelj progovori!
Foto: Printscreen

RASKRINKAN!

LEPOG MIĆU NEK JE SRAMOTA NJEGOVIH GODINA, PUN JE MRŽNJE I HOĆE DA RASTAVI MARKA I LUNU: Kad prijatelj progovori!

Nekome smeta što su zajedno!

Objavljeno:

Lepi Mića proteklih dana ne bira sredstva da rasturi vezu Marka Miljkovića i Lune Đogani. On je čak savetovao Dragani Mitar da treba priđe Marku i da će zbog njega ova veza biti rasturena za deset dana.

foto: Printscreen/Youtube

Marko i Luna zasad odolevaju Mićinim spletkama, a mi smo kontaktirali Markovog druga Marka Milosavljevića i zamolili smo ga da za Espreso prokomentariše sve ono što Mića radi.

Marko Milosavljević
Marko Milosavljević foto: Printscreen

– To što Mića radi je jako podlo. Zašto bi se bilo ko mešao u vezu dvoje mladih ljudi? Pogotovo neko ko je njegovih godina. Očigledno je da iz njega govori pre svega mržnja. On mrzi Lunu i trudi se na svaki mogući način nju da povredi. S druge strane, pokušava ponovo da zavrti priču oko Dragane Mitar, kojoj glumi nekog mentora, ali džabe mu. Ona više nikome nije interesantna - rekao je Milosavljević za Espreso.

foto: Printscreen

Druga popularnog zadrugara smo pitali da li veruje da će veza Lune i Marka opstati. – Sve zavisi samo od njih dvoje. Mislim da bi Luna trebalo malo više da sluša Marka i da posluša njegove savete kada joj govori da ona ne treba drugima da se poverava o njihovoj vezi. Niko u "Zadruzi" im nije prijatelj i mnogi će iskoristiti prvu priliku da im naude.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.