SVE JE DEO MARKETINGA: Aleksandra i David KORISTE ANU zarad rijaliti igre! Pogledajte šta ih je ODALO...
Foto: Printscreen

IMALI TAJNI DOGOVOR?

SVE JE DEO MARKETINGA: Aleksandra i David KORISTE ANU zarad rijaliti igre! Pogledajte šta ih je ODALO...

Ani Korać se David sviđao i pre rijalitija

Objavljeno: 14:44h

Pre samo nekoliko dana Aleksandra Subotić je diskvalifikovana iz Zadruge, a njen dečko/verenik David Dragojević je tada iskreno bio pogođen i ispratio je sa suzama u očima, a samo par dana kasnije se smuvao sa jednom od najatraktivnijih zadrugarki Anom Korać, koja je pre ulaska u rijaliti izjavila da joj se David sviđa i da će ga startovati. I sad čitava javnost prati šta se tu dešava.

Svi su još uvek u šoku, zadrugari, ali i javnost koja se podelila na one koji podržavaju i ne podržavaju ovu vezu. Ono što je najčudnije u celoj situacije je da je se Dragojević pre ne više od dvadeset dana kleo na vernost i ljubav Subotićevoj, a sada kaže kako ga je gušila i kako je odavno ne voli, a Koraćevu kuje u zvezde kao svoju novu, veliku ljubav.

foto: Printscreen

Svi se pitaju, šta je u pitanju i kako je moguća da su Davidova osećanja tek tako isparila i zašto on nema nimalo milosti prema Aleksandri koja sve to gleda?

Mnogi sumnjaju u iskrenost Davidovih osećanja, ali isto tako sumnjaju i u iskrenost Aninih osećanja. Aleksandra navodno veoma pati, ali još uvek nije izlazila u javnost sa bilo kakvim zvaničnim objavama, što je veoma čudno za nju, jer njen temperament ne bi mogao da izdrži ovakvu situaciju bez reakcije.

foto: Printscreen

Aleksandra je podsećamo, diskvalifikovana, a iz Zadruge nije ponela ni jedan zarađeni honorar za predhodna četiri meseca, a na sve to mora da plati i kaznu za 50.000 evra.

Za kraj se postavlja pitanje da li je čitava ova situacija oko novokomponovane ljubavi Koraćeve i Dragojevića, zapravo laž? Da li su se možda David i Aleksandra dogovorili, kako da on dobije rijaliti poene, ostane u igri do kraja i osvoji glavnu nagradu, a da su oni zapravo i dalje u vezi, dok on glumi novu ljubav prema Ani?

foto: Printscreen/Youtube

Ostaje da vidimo šta je istina. Ipak, Davidove suze nakon Aleksandrine diskvalifikacije teško je zaboraviti i poverovati da su bile lažne.

Bonus video

OPŠTI HAOS U KUĆI! NAPRAVILI LOM U SPAVAĆOJ SOBI, PA SE UMALO I POBILI: Evo šta ja poremetilo PLANOVE onima koji se želeli DA NOĆ PROVEDU ZAJEDNO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.