NI NAJVEĆE VEŠTICE NE UNIŠTAVAJU BAJKU: Subotićka u ponoć zamislila želju, a onda se dotakla Davida i Ane! (FOTO)
I dalje veruje i njihovu ljubav, Foto: Printscreen/ Instagram/ sandrasuboticss

NE ODUSTAJE

NI NAJVEĆE VEŠTICE NE UNIŠTAVAJU BAJKU: Subotićka u ponoć zamislila želju, a onda se dotakla Davida i Ane! (FOTO)

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sebe i ćerke Magdalene

Objavljeno:

Aleksandra Subotić proživljava pravu dramu kod kuće od kako je diskvalifikovana iz rijalitija, odnosno od kad je njen verenik David Dragojević pred milionima izjavio da ne želi da bude više sa njom, pa se prepustio strastima s Anom Korać.

foto: Printscreen Youtube

Ona je, po ugledu na verske običaje, zamislila želju u ponoć, a onda i objasnila da su ona, David i njena ćerka Magdalena jedna porodica, koju nikakva veštica ne može uništiti, kao što se to dešava u bajkama.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sebe i ćerke Magdalene, a u rukama je držala plišanog pandu, kao simbol njene i Davidove ljubavi.

"Da li ste i vi noćas zamislili jednu zelju? Ja i moja beba jesmo! Ne smem da vam kazem koju, ali mogu da vam kazem da je moja Magdalena pre par meseci rekla Davidu da bi volela da zauvek ostanemo zajedno i da smo mi jedna mala porodica, a ja u to i dalje verujem! Čoveka možeš da izigraš i da izmanipulišeš i milion i jedna nesreća može da vas zatekne u životu, ali kad tad se taj čovek povrati i stavi prst na čelo! Pa ni u bajci niko nije uspeo da uništi nešto što se zove prava ljubav! Ni najveće veštice sveta. Za mene je najveća ljubav kada mama voli tatu, a tata mamu, i njih dvoje zajedno bebu... I ja od toga ne odustajem nikada... Pa videcemo... Neke želje se ponekada i ostvare, a ja za moju znam da hoće", napisala je Aleksandra.

Bonus video

VIDEO MARKO DA JE SLOBI LIZALA PALAC, PA I ON DIGAO NOGU! Luna zgađena: Kad budete čuli kako mu je odbrusila SRUŠIĆETE SE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.