ZERINA OPTUŽILA SUBOTIĆKU DA JE GLUMILA POBAČAJ ZA 3.000 €! PALO RASKRINKAVANJE: Orgijala je s petoricom za 500 €
Aleksandra se žestoko obrušila na Zerinu, Foto: Printscreen Youtube

ZARATILE

ZERINA OPTUŽILA SUBOTIĆKU DA JE GLUMILA POBAČAJ ZA 3.000 €! PALO RASKRINKAVANJE: Orgijala je s petoricom za 500 €

Aleksandra je rešila da raskrinka nekadašnju cimerku iz Parova

Objavljeno:

Zerina Hećo je otkrila cimerima u Šimanovcima da je Aleksandra Subotić, naplatila 3.000 evra kako bi odglumila pobačaj.

Izrevoltirana ovim tvrdnjama, Aleksandra je rešila da raskrinka nekadašnju cimerku iz Parova, te da otkrije šta je ona sve navodno radila u kontroverznoj vili.

foto: Printscreen

- Ona nema pravo nikome da morališe! Ja sam ispala najgora, a ona je orgijala sa petoricom za 500 evra. To svi znaju. Bolje neka ispriča čime se ona bavi. U Parovima je rekla da joj je Suki iz Hrvatske bivši dečko. Samo ću sve da podsetim da je on bio u zatvoru zbog organizovanja prostitucije. Znači da je on njen makro, a ona k**va - iznela je niz skandaloznih informacija verenica Davida Dragojevića.

foto: Printscreen

- Mi smo bile jedno vreme drugarice i ne može da me laže. Pričala je kako ne želi da ima seks sa Banetom Čolakom pred kamerama, a u Parovima je svašta radila, k**sala se sa kim je stilga. Imala je seks sa Nikolom Lakićem, zatim je oralno zadovoljavala Miloša Aleksandrovića iza čiviluka. Bila je sa još dva muškarca tamo. Sećam se i kad je trljala s**e o staklo dok je igrala. Zbog svega toga je njen bivši muž tražio starateljstvo nad njihovom ćerkom - nije se zaustavljala Subotićeva.

Bonus video

SUBOTIĆEVA ĆE PROPASTI U ZEMLJU OD MUKE, DAVID NAVALIO NA ANU: Pršte poljupci između novog para, Dragojević izgoreo od STRASTI!

(Espreso.co.rs/ Hit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.