POKAZALI SEKS MILJANE I ZOLE! Marija: Meni  je ovo odvratno!
Plete, ne staje: Marija Kulić, Foto: Printscreen

ŠOKANTNO!

POKAZALI SEKS MILJANE I ZOLE! Marija: Meni je ovo odvratno!

Nije joj bilo dobro.

Objavljeno: 07:26h

Marija Kulić je besna na Miljanu Kulić. Sinoć u toku emisije, pušten je snimak na kojem se vidi kako Zola i Miljana imaju seksualne odnose.

– Meni je odvratno. Ona neka radi šta hoće ako je nije sramota - rekla je Miljana Mariji.

U ovu priču ubacila se i Zerina Hećo. Ona je podsetila kako su se Marija i Miljana ponašale prema ostalim devojkama u rijalitiju.

Okej, ova devojka i njena majka su svaku devojku prozivale da su kurvetine. To je nas bolelo. E, sada da vidiš kako je kada tebe neko ismeva i kada ti govori te reči, a nismo ni pola radile to što ti radiš - rekla je Zerina.

Ti naskačeš, ali neće da budu sa tobom. Sramota ih da budu sa tobom, sa kurvetinom, sa profuknjačkom. Sramota ga i onda ti si jadna i samo hvataš ovog (Bane Čolak), ali ni on te više ne je**va - napala je Marija Zerinu i potom svojoj ćerki rekla:

Najveće profuknjače koje same žive, a neko drugi čuva dete i koje zarađuju napolju je**njem i šire noge i tako izdržavaju porodice. E, takve te komentarišu, a to si sama kriva.

BONUS VIDEO:

SUBOTIĆEVA ĆE PROPASTI U ZEMLJU OD MUKE, DAVID NAVALIO NA ANU: Pršte poljupci između novog para, Dragojević izgoreo od STRASTI! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.