ALEKS OČAJNA SAZNALA DA JE DAVID VARA: Neshvatljivo joj je i ne može da se pomiri s tim EVO KAKVU JE ODLUKU DONELA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

ALEKS OČAJNA SAZNALA DA JE DAVID VARA: Neshvatljivo joj je i ne može da se pomiri s tim EVO KAKVU JE ODLUKU DONELA

A govorio joj da je bezrazložno ljubomorna

Objavljeno:

Nakon što ju je David Dragojević javno prevario pred milionskim auditorijumom i započeo vezu sa Anom Korać, Aleksandra Subotić se o svojim osećanjima poverila njegovoj majci Biljani, kod koje boravi zajedno sa ćerkom Magdalenom. Davidova majka Biljana Dragojević kaže da Aleksandra i ona na TV-u zajedno prate njegov odnos sa Anom i da joj zbog specifične situacije nije nimalo lako.

Ana i David: Smuvali se
Ana i David: Smuvali se foto: Printscreen

- Nisam srećna što se to dešava Davidu kad ga kod mene čeka verenica. Sumnjam da je Ana neiskrena i već sam rekla da mi se ne dopada i da mislim da njih dvoje nisu dobar par. Aleksandra i Magdalena su kod mene i ja ne želim da vršim pritisak i da Aleks sugerišem šta da radi - rekla je Biljana.

foto: Printscreen

Ona nam je otkrila da joj je Aleksandra rekla da ne može da veruje da je David za tako kratko vreme prestao da je voli, ali i da je donela odluku da želi da razgovara sa njim pre preduzimanja bilo kakvih daljih koraka.

Aleksandra i David: A pravio se da mu nije jasno zašto je ljubomorna
Aleksandra i David: A pravio se da mu nije jasno zašto je ljubomorna foto: Pritnscreen

- Sama mora da odluči, a kaže da joj je neshvatljivo da za pet dana David prestane da je voli i da se okrene Ani. Želi da joj na ta pitanja lično on odgovori i da popriča sa njim o svemu. Nakon tog razgovora odlučiće šta će dalje - ispričala je Davidova majka za “Blic”.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.