DOBRO JE KAD ĐAVO PROGOVORI: Elvin Kadrić potkačio taštu nikad žešće!
Elvin Kadrić, Foto: Printscreen

Parovi

DOBRO JE KAD ĐAVO PROGOVORI: Elvin Kadrić potkačio taštu nikad žešće!

- Đavo uvek razmišlja drugačija od usana, i hvala Bogu da je progovorio.

Objavljeno:

Na pitanje voditeljke Vesne Vukelić Vendi "ko je osoba koja je najnesigurnija u kući?" Elvin Kadrić je odgovorio da je to njegova "punica".

- Đavo uvek razmišlja drugačija od usana, i hvala Bogu da je progovorio. Plašlji i strašljv je moja punica Slađa. Boji se sama sebe. Naučila je da ako je kući mašina, treba i ovde onda se teško snalazi. Ako kući ima četiri ringle mora da ima i ovde. Haljina će doći na vreme, haljina došla ona plače. Ako kiša pada sneg pada treba mu njegova jakna omiljena da bi bio u elementu. Ona se u teškim uslovima ne bi snašla - rekao je Kadra.

- Ja se snalazim u teškim uslovima, vidi kakvi su mi nokti, vidi kakva mi je kosa. A ja ćutim a sad mogu još da počnem i da plačem ali neću. Meni je produkcija sve zabranila, ja sam bila bezobrazna a sad moram da trpi. Ne slažem se sa nekim tvojim izjavama jer me predstavljaš ko slabu ženu a ja to nisam a za haljinu si bio u pravu - rekla je Slađa.

Bonus video

RUKOM RAZBIO STAKLO, BOLJE NEGO KULIĆEVOJ GLAVU! MIKI NAPRAVIO LOM: Marija jurila Miljanu po dvorištu da je SMIRI! Žurka prekinuta!

(Espreso.co.rs/Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.