PONOVO ĆEMO GLEDATI LUNU, SLOBU I KIJU! Aleksandra Subotić se vraća u Zadrugu da napravi PAKAO Ani i Davidu!
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

zadruga 2

PONOVO ĆEMO GLEDATI LUNU, SLOBU I KIJU! Aleksandra Subotić se vraća u Zadrugu da napravi PAKAO Ani i Davidu!

David Dragojević je trenutno u centru pažnje zbog odnosa koji je započeo sa Anom Korać nakon što je njegova verenica Aleksandra Subotić izbačena iz rijalitija

Objavljeno: 12:03h

Kako „Alo!“ saznaje, Aleksandra će se vratiti u rijaliti odmah nakon što David i Koraćeva postanu baš bliski.

Subotićeva je nakon Dragojevićevog priznanja da oseća nešto prema Ani rešila da uzme stvar u svoje ruke i dogovori se sa produkcijom o svom ponovnom ulasku u rijaliti.

foto: Printscreen

- Iako je u prvi mah bila ubeđena da je sve što se dešava između njenog verenika i starlete igra i zbog svega toga bila besna na produkciju, u poslednjih nekoliko dana shvatila je da David stvarno gaji emocije prema Ani i načisto je poludela. Odlučila je da spusti loptu i uradi sve kako bi što pre ušla u „Zadrugu“ i osvetila se Ani i Davidu - kaže izvor „Alo!“ i dodaje da će Aleksandra ući u rijaliti odmah nakon što se između njenog dečka i starlete desi nešto konkretno.

- Budući da je David u poslednjih nekoliko dana nekoliko puta rekao da gaji emocije prema Ani i završio je sa njom u krevetu, mazili su se celu noć i na sve to je priznao da su mu emocije prema verenici oslabile, pitanje je kada će učiniti pogrešan korak i pred svima prevariti Aleksandru. Ona to zna i spremna je da se osveti za sva poniženja koja su joj priredili. Koliko sam upućen, ona ne planira da se pomiri s njim i trudiće se da im zagorča boravak u rijalitiju. Nju će, kako je isplanirala, psihički urnisati, a Davidu sprema pravi pakao - kaže izvor.

foto: Printscreen

Podsetimo, David je u toku sastanka u vili ispričao da više ne voli Aleksandru kao nekad, a mnogi su komentarisali kako je sada znatno opušteniji i pristupačniji za komunikaciju, kada nje nema na imanju.

- Strašno, ne mogu da verujem šta se dešava. Sve mi se skupilo i trpim. Ja znam šta je ona sve radila za mene. Radio sam sve da bi ona bila srećna. Teško mi je, jer ne znam šta ona misli sad kad je napolju. Meni je haos u glavi. Ne treba mi ništa. Treba sad da pričam neke stvari, da pravim od nje babarogu zbog ove priče s Anom. Ne želim, nisam pričao o našim problemima ni dok je Aleks bila tu - ispričao je on.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.