Globalna kristijanizacija? Francuzi snimili dokumentarac o Goluboviću!

Popularan i preko grane

Globalna kristijanizacija? Francuzi snimili dokumentarac o Goluboviću!

Kristijan smatra da su ga izabrali jer je veoma popularan u Srbiji i jedna od najkontroverznijih ličnosti na ovim prostorima
Objavljeno: 00:10h

Ekipa francuske televizije „Kanal+“ snimala je dokumentarac o Kristijanu Goluboviću u Kraljevu, gde on čeka poziv za zatvor pošto je sud odbacio njegovu žalbu za odlaganje. Kristijanizacija Srbije: Kako je osuđeni kriminalac postao idol i uzor našoj deci?! (VIDEO) (FOTO) Osuđivani kriminalac koji je postao i rijaliti zvezda kaže da je Francuze zanimalo sve o njemu, od rođenja do danas.

kristijan
- Francuski „Kanal+“ će napraviti priču o Kristijanu gangsteru, zatvoreniku, umetniku, šoumenu i porodičnom čoveku - kaže Kristijan za „Blic“. On smatra da su ga izabrali jer je veoma popularan u Srbiji i jedna od najkontroverznijih ličnosti na ovim prostorima. - Oni su mene pronašli i dogovorili snimanje. Rekao sam da sam u Kraljevu, a oni da im nije problem da dođu. Bili smo na sportskim terenima pored Ibra, gde provodim vreme kada sam tamo - kaže kraljevački zet. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.