POKOJNA MAJKA MI NIJE DAVALA DA JEDEM, OKO USTA MI JE SVE BILO BELO: Enisa RASPLAKALA cimere nakon ove ISPOVESTI!
Enisa Bajramović, Foto: Printscreen

JEZIVO

POKOJNA MAJKA MI NIJE DAVALA DA JEDEM, OKO USTA MI JE SVE BILO BELO: Enisa RASPLAKALA cimere nakon ove ISPOVESTI!

Svi su su se naježili...

Objavljeno:

Enisa Bajramović ispričala je šta joj se desilo u potresnoj ispovesti pred svim učesnicima rijalitija "Parovi 7".

Od njene priče svi ukućani su se naježili, apsolutno nikom nije bilo svejedno. Njena pokojna majka katastrofalno se ophodila prema njoj kada ju je 5 dana držala bez hrane i vode.

- Kada je moja majka sa mnom otišla od mog oca, ona se zaposlila da čuva neku baku kod tih Italijana a mi smo živele tamo sa njom. Oslabila je sa živcima i jedne večeri oko 04:00 ujutru izvela me je i šetali smo ulicom bez ičega dok nismo stigli do crkve u kojoj se ona molila, u koju je volela da ide. Na stepenicama te crkve proveli smo pet dana i ona mi nije dozvoljavala da jedem i pijem vodu, bilo mi je sve belo oko usta i jezik mi je bio beo - krenula je sa pričom Enisa i ostavila tom prilikom sve ukućane, ali i gledaoce bez reči.

-Italijani su vrlo gostoprimljiv narod i pokušali su da mi doture vodu ali ona nije dozvoljavala te su to prijavili policiji i oni su nas odveli. Sećam se da su mojoj majci lupili šamare nekoliko sati, a ja sam vrištala da je ne diraju - jecala je Bajramovićeva.

- Nakon toga, nju su odveli u bolnicu a mene u dom u kojem sam provela godinu i po dana okružena problematičnom decom - ostavila je sve bez teksta hrabra Enisa koja se svojom tužnom pričom nikada nije služila.

Bonus video

PRIBLIŽILA MU SE, PA PODELILA SA NJIM ONO ŠTO JOJ JE NAJDRAŽE: Koraćeva ozbiljno rešila da zavede Dragojevića! NIJE SE BUNIO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.